Shingo wiedza z dokuczania się dla mnie nie liczy. Pewnie jak kupiłeś pierwszy aparat to wszystko wiedziałeś. Jak masz taką wiedze to mi napisz jak zrobić
na przykład na tym zdjęciu z ptakiem żywsze kolory.
Shingo wiedza z dokuczania się dla mnie nie liczy. Pewnie jak kupiłeś pierwszy aparat to wszystko wiedziałeś. Jak masz taką wiedze to mi napisz jak zrobić
na przykład na tym zdjęciu z ptakiem żywsze kolory.
Nie ale nie zadawałem też idiotycznych pytań które są wałkowane tysiące razy na forum oraz w całym internecie, naprawde nie jest ciężko wysilić się i znaleźć info. Ja rozumiem że tata kupił ci aparat i teraz tez ktos musi cie tego nauczy ale moze troche samozaparcia i własnej chęci...
No musisz je podłączyć pod 220 i krzyknąć ITS ALIVE i sie zasmiac złowieszczo
Brawo Shingo jaką masz wiedzę poziom i doświadczenie widać po Twoich odpowiedziach. Wszycy na pewno są pod wrażeniem.Nie wiesz sam dlatego, potrafisz tylko być złośliwy.
Nic Ci się nigdy nie udaje dlatego wyżywasz się na innych w necie, żeby się popisywać i podbudować.W realu pewnie taki kozak nie jesteś. Idź do psychologa.![]()
ŻAAAAL![]()
![]()
Bangi, dziekuję za odpowiedź. Nic mi na razie to nie mówi.
Proszę napiszcie mi na poważnie czy mój Canon na pewno nie jest zepsuty.
Bardzo dziękuję za wszystkie rady.
EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...