Pokaż wyniki od 21 do 30 z 92

Wątek: problem z 550d

Widok wątkowy

Zablokowany
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nicolla Zobacz posta
    Shingo, nie ma sprawy, ale najpierw Ty poszukaj duże szkło powiekszające i pstryknij swój dziubek. Czekam na całą sesje

Do reszty:Jak komuś cos nie pasi to nie musi tu patrzeć.

Reszcie kolegom co są mili dziekuje. Czytałam jedną ksiązke ale trudno to wszystko zapamietać. Mnie się wydaje ze mam cos z aparatem, bo moją starą komórką lepsze focie wychodziły mi niż moim Canonem.
    Wstawiam takie co mi się najbardziej podobają,poprawiała je w Picassie ale i tak kolory nie ładne.

Mam kumpla co sobie kupił tańszą lustrzanką nie Canona i fajniejsze mu fotki robi. To może ten sprzedać a kupić Nikonna? Tak się zastanawiałam jak kupowałam to sprzedawca powiedział że Canony są lepsze .
    padłem

ale spoko, ty napewno wiesz lepiej, moje doświadczenie i wiedza sie nie liczą sprzedaj canona kup nikona, jednego "luszczankowca" który dowiedział się że z "luszczanek" mniej zdjęcia nie wychodzą jak na bilbordach
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    zapraszam na mojego słit blogaska, podaj mi link do swojego to ci sie do twojego wpisze i bede mógł ci komcie dawać

Cytat Zamieszczone przez Nicolla Zobacz posta
    Znacie jakąś fajną stronkę gdzie się wsadza foty i ludzie komenciki wpisują?
    www.fotka.pl
    Ostatnio edytowane przez Shingo ; 18-10-2010 o 15:43 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów