Strona 1 z 7 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 92

Wątek: problem z 550d

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar Nicolla

Domyślnie problem z 550d

Hejka kupiłam sobie aparat 550d, liczyłam na fajowe zdjątka a tu ...
    zobaczcie sami

Może powinnam isć z tym fajansem do serwisu. Co poradzicie?

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Aaaale w czym problem ? W tym ze jest jedna plamka na matrycy do wyczyszczenia ? W tym ze zdjecie pod slonce i jest przepalone ? W tym ze jest zbyt male nasycenie kolorow ?

Uzależniony Awatar Bartek_902
    Miasto
    DĘBLIN

Domyślnie

Bawiłeś sie pewnie i odczepiałeś szkło to coś wpadło,kup gruszke i spróbuj przedmuchać.
    Co do samego zdjęcia to musisz się nauczyć obsługiwać ten aparat...bo to ze kupiłeś lustro to nie znaczy że będziesz miał zdjęcia jak z foldrów reklamowych
    EOS + L i kupa gratów ...

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nicolla Zobacz posta
    Hejka kupiłam sobie aparat 550d, liczyłam na fajowe zdjątka a tu ...
    zobaczcie sami

Może powinnam isć z tym fajansem do serwisu. Co poradzicie?
    Na fajowe zdjątka 550d nie ma co liczyć. Bez plam i jako tako skomponowane ładne zdjęcia robi tyko seria 1D.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pan.kolega Zobacz posta
    Na fajowe zdjątka 550d nie ma co liczyć. Bez plam i jako tako skomponowane ładne zdjęcia robi tyko seria 1D.
    i wróciliśmy do postu z pierwszej strony
    A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971

Domyślnie

Fakt robiąc zdjęcie lustrzanką nie powinno być tych ludzi, niebo powinno być błękitne bez przepaleń no i koń powinien się odwrócić, i podejść bliżej.
    A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971

Domyślnie

pan.kolega i szuler

sadyści bez litości
    mam aparat, zamknę świat w pudełeczku...
    www.barwnie.com

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Reykjavik

Domyślnie

Masz dwa wyjścia z tej paskudnej sytuacji z tym badziewiackim sprzętem. Pierwsze to kupić parę książek i focić, focić i jeszcze raz focić, drugie to sprzedać wszystko co masz i kupić super wypasionego, cyfrowego, hassela z pełnym zestawem optyki i wtedy iść z tym pytaniem na forum hasselblada, może tam Ci pomogą bardziej niż ci wredni canonierzy

Zablokowany
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

uważam że powinnaś się skupić nie na fotografowaniu koni na tym żeby znaleźć duże lustro i strzelić sobie pare sweet foć z lampą błyskową i dziubkiem, będzie słittt czekam na efekciowne focie malutka

Dopiero zaczyna Awatar Nicolla

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shingo Zobacz posta
    uważam że powinnaś się skupić nie na fotografowaniu koni na tym żeby znaleźć duże lustro i strzelić sobie pare sweet foć z lampą błyskową i dziubkiem, będzie słittt czekam na efekciowne focie malutka
    Shingo, nie ma sprawy, ale najpierw Ty poszukaj duże szkło powiekszające i pstryknij swój dziubek. Czekam na całą sesje

Do reszty:Jak komuś cos nie pasi to nie musi tu patrzeć.

Reszcie kolegom co są mili dziekuje. Czytałam jedną ksiązke ale trudno to wszystko zapamietać. Mnie się wydaje ze mam cos z aparatem, bo moją starą komórką lepsze focie wychodziły mi niż moim Canonem.
    Wstawiam takie co mi się najbardziej podobają,poprawiała je w Picassie ale i tak kolory nie ładne.

Mam kumpla co sobie kupił tańszą lustrzanką nie Canona i fajniejsze mu fotki robi. To może ten sprzedać a kupić Nikonna? Tak się zastanawiałam jak kupowałam to sprzedawca powiedział że Canony są lepsze .

Strona 1 z 7 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów