lepsze szkło , lepsze body to tylko wieksze mozliwosci, jezeli masz ferrari i nie umiesz nim jezdzic to szybko skonczysz w rowie, Zientarski już pokazał klasę że nawet doświadczony kierowca może szybko stracić panowanie nad "sprzętem"
Nikola nie przypisuj mi słów których nie wypowiedzialem/napisałem.
Co do lubienia nielbuienia kobiet, ja nie lubie leni i nie lubie ludzi którzy idą na łatwizne, O JEST FORUM TO NA BANK MI DADZA ODPOWIEDŹ, ale z własnej inicjatywy to nic. Niewazne ze nie znas sie na sprzecie, niewazne ze niewiesz o sprawch technicznych, niewazne ze twoja wiedza jest mała, wazne jest to że odrazu stwierdzilas ze to wina aparatu, bo przeciez ty jestes de best.
Żywię niechęć do tego co sam jestem w stanie w internecie znaleźc bo to oznacza że skłania się to do wpisania określonej frazy w bardzo znajej przeglądarce internetowej i wybraniu trzech pierwszych linków zobacz
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=...=&oq=&gs_rfai=
Napisałem że jesteś ograniczona, bo tylko tak mogę nazwać kogoś kogo staćna to aby mieć drogi profesjonalny sprzęt fotograficzny, kogoś kto ma dostęp do internetu, kogoś kto nie jest dzieckiem i nie jest w stanie znaleźć w Internecie (ja to nazywam światową bilbioteką) informacji na tak banalny temat. Twoje podejście jest takie, KUP MI, DAJ MI, POKAZ MI, NAUCZ MNIE, a jak ktos powie POĆWICZ SAMA TO DAJE NAJWIESZKE EFEKTY, to oburzasz sie bo ktoś nie że cie olał tylko dał ci trudniejszą ale duzo lepszą radę, nie takiej jakiej oczekiwałaś. Oczekujesz czegoś od ludzi na forum, od ludzi którzy latami doskonalą swój warsztat fotograficzny , obróbkę, technikę doświtlania i komponowania kadru, a ty chcesz aby kazdy dał ci to od tak, to tak jak bys chciała wiedziećjak sie robi szpagat, rozkraczasz sięi masz szpagat, jednak bez ćwiczeń nic ci z tego nie przyjdzie. Liczysz nato że ktos da ci rozwiaznie w jednym zdaniu i uzyskasz cos co w twojej glowie siedzi? To ty wiesz jaki efekt chcesz uzyskać to ty wiesz czego ma byc wiecej czego mniej to ty wiesz jak ma to wsyzstlko wyglądać a wymagasz od nas w tym odemnie aby powiedzieć ci jak zrobic coś co sama w glowie planujesz... Dziewczyno troche pokory i powagi , zachowujesz sie jak rozwydrzona , rozpieszczona małolata której nie mozna powiedzieć "złego" słowa bo pójdzie sie poskarżyć. Kiedyś wystawisz zdjęcia i ktos napisze ze sie nie podobają i żygać sie chce na ich widok to tez do moderatora zgłosisz? A jak wystawisz zdjęcia na wernisażu i ktos skrytykje to zawołasz ochrone? Przestań bo to nie ja jestem żalosny w tekstach które pisze tylko ty w swoim dziecinnym zachowaniu i podejsciu w którym nie ma żadnego zaangazowania...