Pokaż wyniki od 41 do 50 z 92

Wątek: problem z 550d

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna Awatar Nicolla

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SeaMan Zobacz posta
    Nicolla powiem Ci tak: po części zgadzam się z Shingo a po części nie przede wszystkim zanim zaczniesz pytać zorientuj się czy już nie ma tu odpowiedzi tu na Twoje pytania, bo nie których irytują pytania na które każdy praktycznie tu zna odpowiedz a tobie nie chce się poszukać. Ponadto jeśli chcesz kogoś krytykować to przynajmniej wcześniej zajrzyj do Jego galerii (warto może coś podpatrzysz ), a i tak nie powinnaś tego robić po prostu po to by być "lepszą" A teraz bierz się do lektury i rób zdjęcia! Nie zrażaj na początku będzie fajne jedno na 100 potem 1/50 a potem to już wystawy :P
    No własnie zajrzałam i dlatego zapytałam o kolory bo Shingo ma na swoich fociach wyjątkowo zbójnickie aż razi a ja mam blade :-(
    Co mi odpisał masz pare postów wyżej, no chyba że on tak robi
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Shingo Zobacz posta
    jak juz wiele osob zauwazylo ale nikt niie nazwał rzeczy pio imieniu z aparatem nie ma problemu tylko z twoją wiedzą na temat fotografii
    Hahah żeś teraz walnął jak łysy grzywką o kant kuli
    Do mojej ograniczonej i idiotycznej osoby jak mnie określiłeś dotarło to na podstawie wypowiedzi miłych kolegów parę godzin wcześniej.
    Ale chwalić Shingo napisał coś wreszcie na temat.
    Czytam sobie forum i widać, że kobiet nie lubisz i im jedziesz
    Ostatnio edytowane przez Nicolla ; 18-10-2010 o 23:16 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów