Strona 4 z 10 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 92

Wątek: problem z 550d

Uzależniony Awatar RNz
    Miasto
    Chrzanów, Katowice

Domyślnie

Na pewno nie jest zepsuty.
    Lustrzanką się trudniej robi zdjęcia niż komórką, czy kompaktem, bo trzeba umieć :-)
    Nauczysz się i będzie ok
    A teraz do nauki!
    I nie trać czasu na głupie docinki
    ... PhotoAnarchist ...
    nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!

Dopiero zaczyna Awatar Nicolla

Domyślnie

Dziękować. :-D

Zablokowany
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nicolla Zobacz posta
    Brawo Shingo jaką masz wiedzę poziom i doświadczenie widać po Twoich odpowiedziach. Wszycy na pewno są pod wrażeniem.Nie wiesz sam dlatego, potrafisz tylko być złośliwy.
    Nic Ci się nigdy nie udaje dlatego wyżywasz się na innych w necie, żeby się popisywać i podbudować.W realu pewnie taki kozak nie jesteś. Idź do psychologa.
    ŻAAAAL
    no cóż... szalona 14 , ja ci sie nie musze tłumaczyć jednak ty jak widać wciąż brniesz w zaparte, ale prawda w oczy kole

Domyślnie

To Shingo zaczął nie ja. Ja nikogo nie obrażam.Trafiła kosa na kamień.
    Jeszcze raz wielkie dzięki chłopaki. :-D Pozdrofffionka
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Shingo Zobacz posta
    no cóż... szalona 14 , ja ci sie nie musze tłumaczyć jednak ty jak widać wciąż brniesz w zaparte, ale prawda w oczy kole
    Prawda jest taka że nie udzieliłeś mi na nic odpowiedzi tylko potrafiłeś się wyśmiewać. Jakoś inni potrafili mi odpowiedzieć oprócz ciebie, nie mieli
    potrzeby wyżywania się na mnie. Wszyscy widzą jak się zachowujesz
    I nie mam 14 lat tylko wiecej. I niech cie nie interesuje kto mi kupił aparat,
    bo to był nietakt, bo ja nie mam taty
    Ostatnio edytowane przez Nicolla ; 18-10-2010 o 16:33 Powód: Automerged Doublepost

Zablokowany
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nicolla Zobacz posta
    To Shingo zaczął nie ja. Ja nikogo nie obrażam.Trafiła kosa na kamień.
    Jeszcze raz wielkie dzięki chłopaki. :-D Pozdrofffionka

Prawda jest taka że nie udzieliłeś mi na nic odpowiedzi tylko potrafiłeś się wyśmiewać. Jakoś inni potrafili mi odpowiedzieć oprócz ciebie, nie mieli
    potrzeby wyżywania się na mnie. Wszyscy widzą jak się zachowujesz
    I nie mam 14 lat tylko wiecej. I niech cie nie interesuje kto mi kupił aparat,
    bo to był nietakt, bo ja nie mam taty
    no i ? no to szdkoa ze jestes starsza bo, gdybys miala 14 lat to by jeszcze tłumaczyło takie pytania, ale cóż, skoro juz wszystko wiesz to czekam teraz na temat w którym zapytasz czy ostrosc jest nie taka albo czy twój obiektyw ma BF i FF, albo poprostu przestaniesz sie odzywac i juz nigdy na tym forum nie zawitasz nie wstawisz zdjecia ani nic.

Ja udzieliłem ci informacji na swój sposób to że ty nie potrafisz tego odpowiednio odczytac pokazuje że jestes w pewnym stopniu ograniczona moim zdaniem, ale spoko, fajna sowa , słiiit i wogole, Beemka tez fajniuchna, teraz jestes spoko bo pisze co chcesz przeczytac... to jest żałosne a nie moje wypowiedzi
    z mojej strony koniec, teraz wszystko juz wiesz ,czekam na cos lepszego z twojej strony
    Ostatnio edytowane przez Shingo ; 18-10-2010 o 16:41 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

BRAWO!!! Z mojej strony teraz koniec, bo nie bedziesz mnie prowokował do spamowania wątku. Przez takich jak Ty to forum ma złą opinie.
    Napisałam skargę do Administratora.

Domyślnie

To jest prowokacja! Na 3 zdjęciu widać jak żołnierze dobijają rannych...
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Coś już napisał Awatar SeaMan
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Nicolla powiem Ci tak: po części zgadzam się z Shingo a po części nie przede wszystkim zanim zaczniesz pytać zorientuj się czy już nie ma tu odpowiedzi tu na Twoje pytania, bo nie których irytują pytania na które każdy praktycznie tu zna odpowiedz a tobie nie chce się poszukać. Ponadto jeśli chcesz kogoś krytykować to przynajmniej wcześniej zajrzyj do Jego galerii (warto może coś podpatrzysz ), a i tak nie powinnaś tego robić po prostu po to by być "lepszą" A teraz bierz się do lektury i rób zdjęcia! Nie zrażaj na początku będzie fajne jedno na 100 potem 1/50 a potem to już wystawy :P
    450D+grip l C EF-S 18-55/3.5-5.6IS l C EF 55-200 mm f/4.5-5.6 II USM l C EF 50mm f/1.8 II l C 380 EX

Zablokowany
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

mogłbym wiedziec do którego , chętnie złoże na ciebie bo również naruszasz regulamin forum zgodnie z punktem 3

Domyślnie

Nie mógłbyś p
    Trzymajmy się tematu wątku, czyli ''Problem z 550 D"

Strona 4 z 10 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów