Strona 2 z 10 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 92

Wątek: problem z 550d

Zablokowany
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    pokaż jakieś inne foty
    Błagam nie...

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shingo Zobacz posta
    Błagam nie...

Zablokowany
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

Bangi ty sie tak niecies sam masz 550d i powiedz mi jak żyjesz z " tym fajansem"

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

@Shingo
    No plam na matrycy nie mam..., zdjęć pod słońce staram się nie robić..., jakoś żyję 8)

Zablokowany
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    @Shingo
    No plam na matrycy nie mam..., zdjęć pod słońce staram się nie robić..., jakoś żyję 8)
    cienias, zabrudź sobie matryce i foć tylko słońce zobaczysz ze masz do kitu aparat a tak serio to konie OT i czekamy na wypowiedz kolezanki

Bywalec Awatar galekeg
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Spokojnie, nic nie naprawiaj. Przeczytaj instrukcję aparatu, kilka poradników (książek) o fotografii i ciesz się swoją "armatą". Kolegom wybacz, ale na każdym forum to standard.
    SMENAZENITPRAKTICA(1 rok nikon)CANONCANON DIGITAL x2

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Tak naprawdę to jest to moja pierwsza lustrzanka (wczesniej był Fuji FinePix S9600) i mam mieszane uczucia, chciałem kupić Nikona D90 ale musiałem zbyt długo czekac no i kupiłem 550D, czasami jestem zadowolny a czasemi nie, ale do końca nie potrafię powiedzieć, czy to z mojej winy, czy aparatu, czy też innych czynników zewnętrznych , niewykluczone że w przyszłości spróbuję jednak jakiegoś Nikona , ale to dopiero w przyszłości, tak naprawdę ile osób tyle opinii...

Dopiero zaczyna Awatar Nicolla

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shingo Zobacz posta
    uważam że powinnaś się skupić nie na fotografowaniu koni na tym żeby znaleźć duże lustro i strzelić sobie pare sweet foć z lampą błyskową i dziubkiem, będzie słittt czekam na efekciowne focie malutka
    Shingo, nie ma sprawy, ale najpierw Ty poszukaj duże szkło powiekszające i pstryknij swój dziubek. Czekam na całą sesje

Do reszty:Jak komuś cos nie pasi to nie musi tu patrzeć.

Reszcie kolegom co są mili dziekuje. Czytałam jedną ksiązke ale trudno to wszystko zapamietać. Mnie się wydaje ze mam cos z aparatem, bo moją starą komórką lepsze focie wychodziły mi niż moim Canonem.
    Wstawiam takie co mi się najbardziej podobają,poprawiała je w Picassie ale i tak kolory nie ładne.

Mam kumpla co sobie kupił tańszą lustrzanką nie Canona i fajniejsze mu fotki robi. To może ten sprzedać a kupić Nikonna? Tak się zastanawiałam jak kupowałam to sprzedawca powiedział że Canony są lepsze .

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Reykjavik

Domyślnie

Lepsze, gorsze to nie ma znaczenia. Są porównywalne. To nie aparat robi zdjęcia, tylko ty i akurat przy pstrykaniu z biodra pod słonce nie ma znaczenia jaki napis będziesz miała na pasku. Jeszcze raz powtarzam, skup się na zdobywaniu wiedzy teoretycznej z zakresu ekspozycji i kadrowania. Picassę sobie daruj, spróbuj z PSE lub LR albo chociażby z oprogramowaniem canona zamieszczonym na płytce z softem do aparatu, to na początek powinno wystarczyć. I fotografuj dużo stosując w praktyce dobre rady z książek, a po pewnym czasie będziesz wiedziała czy aparat który posiadasz jest dobry dla ciebie czy nie.

Bywalec Awatar Saapcio
    Miasto
    Otwock

Domyślnie

Witam serdecznie.

Canony są najlepsze .
    Od nich, lepsze są tylko te (Canony), na końcu których stoi ktoś z odrobiną wprawy (lub pokory) :wink:.
    Proszę pozdrowić sprzedawcę, przeczytać jeszcze jedną książkę (o fotografowaniu) i robić zdjęcia (to z ptakiem jest całkiem fajne, z BMW nie), o ile jeszcze Cię to bawi .
    ....C50E....C40D

Strona 2 z 10 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów