Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Fotografowanie jedzenia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebesky Zobacz posta
    Ale wiesz że w dużej mierze albo robisz coś pod zdjęcia albo do jedzenia - jedno z drugim nie do końca idzie w parze.
    Może jeżeli chodzi o zdjęcia do reklam, gazet itp. Ale widziałam wiele naprawdę pięknych i profesjonalnych zdjęć jedzenia, które nie było "ulepszane" żadnymi sztucznymi środkami i po sfotografowaniu zostawało zjadane ze smakiem zjadane
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez yarson Zobacz posta
    ściągnięte, przejrzane i wydaje mi się że może być bardzo pomocne, zawiera dużo linków do ciekawych stron, dzięki
    Ostatnio edytowane przez Mm_ajka ; 18-10-2010 o 22:13 Powód: Automerged Doublepost

Bywalec Awatar chyrek
    Miasto
    Słupsk, Polska

Domyślnie

Zerknij tez sobie na f-stoppersow. Fajny foto-blog z ciekawymi wskazówkami i filmami.

http://fstoppers.com/category/food-photography/

pozdro
    Łukasz Chyrek
    canonowe puszki cyfrowe, szkła normalne, L'ki , stałki, filtry... i statyw też, wielka torba, plecak, speedlite'y, jakies zmiękczacze światła... no i jeszcze ściereczkę, pędzelek i wielką gruchę z apteki mam...

Mój fotoblog www.chyrek.com.pl

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Na pewno lampa + softbox, ewentualnie duze okno ale to tylko do fotografowania w dzien. Warto pomyslec nad jakims namiotem bezcieniowym bo w okraglych i blyszczacych przedmiotach bedzie Ci sie odbijac caly pokoj

Uzależniony Awatar Bartek_902
    Miasto
    DĘBLIN

Domyślnie

zajrzyj na szeroki kadr,tam masz 2 albo 3 artykuły o tym temacie ktore sa mocno wyczerpujace,przeczytaj i bedziesz wiedział wszystko
    EOS + L i kupa gratów ...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów