Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: pierwszy ślub na przywitanie ;) [krisQ7] ... 17.10

Miasto
    Mielec/Cracow

Domyślnie

dziękuje wszystkim za opinie, w sumie to na początku nawet nie zauważyłem tych "drewnianych nóg", co jeszcze bardziej utwierdza mnie w przekonaniu, jak daleka jeszcze droga przede mną :-? na całe szczęście nie ja byłem głównym fotografem :-D prezentuje kolejne dwa, może te okażą się lepsze, w międzyczasie biorąc się za poprawę tego nieszczęsnego zdjęcia

2.

3.

pozdrawiam
    C 40D + BG-E2N || S14 2.8 C50 1.4 C85 1.8 T28-75 2.8 C70-200 2.8L || C580 EXII Quantuum DualPower 600Ws plus dodatki

Domyślnie

Panie Halaburda... 2. beczkowana, wypalona, oślepiona...a 3 chyba nie służy skośny kadr
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

a'propos 2 - spróbuj sam coś wymyśleć, lub chociaż mniej niedbale wykonać.

Domyślnie

1. faktycznie wyglądałoby lepiej gdyby było widać nogi panny młodej - teraz jest trochę dziwnie. krzywy kadr też na minus
    2. chętnie zobaczyłbym to zdjęcie w kolorze, teraz jest nieciekawie, trochę przepalone, kadr jest krzywy a w szybie odbija się lampa błyskowa
    3. fajne miejsce, ale trochę za ciemno już chyba miałeś - stad pewnie ta lampa. wolałbym zobaczyć to zdjęcie w lepszym świetle, i z nieco mniej "zwariowanym" kadrem

pozdrawiam

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów