cały Twój problem Łukasz polega na tym, ze nie jesteś Sergiusz. I nie jesteś znajomym "królika"
Możecie ze mnie zejść? Jest gdzieś wątek o mnie a ten jest o czymś innym.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
przepraszam wszystkich czytelnikow tego forum ze osmielilem sie zaproponowac takie warsztaty z takimi cieniasami co footgrafuja dla jakiegos tam Vouge. Bez sensu, zachowalem sie jak szczeniak, przepraszam. Nie jedzcie. I nie czytajcie relacji, bo po co czytac za darmo o takiej imprezie cieniasow. Sorry serio nie chcialem, juz sie to nie powtorzy. Fotografujmy dalej wiewiorki i analizujmy aberacje chromatyczna. Nie uczmy sie, przeciez jestesmy najlepsi, nikt takich zdjec wiewiorek nie robi jak my. A wogole po co czytac ze ktos byl gdzies i sie cos nauczyl? Czemu jemu ma byc lepiej niz mnie? Bez sensu. przepraszam serdecznie. Prosze admina o skasowanie tematu a wszystkich zapraszam na warsztaty pana krokodylka (bylem na stronie - WOW!)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
poczytalem sobie wpisy tych panow i chyba juz sie tu nie zalogujeTak juz jest jedni gadaja a inni robia zdjecia. Zalezy teraz w ktorej grupie chce sie byc. Over and out
Ostatnio edytowane przez tatlpz ; 19-10-2010 o 13:31 Powód: Automerged Doublepost
Masz coś przeciwko fotografowaniu wiewiórek?
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Ja nie bardzo łapię w czym są gorsi fotografujący kaczki czy wiewiórki od tych co to kroją dla jakiegoś tam Vouqe. I pewnie jak bym bardzo chciał to bym robił zdjęcia dla Harper’s Bazaar ale po prostu nie chcę. Nie interesuje mnie to. Po stokroć wolę ganiać po parku lub lesie za wiewiórkami czy innymi ptaszkami. A jak mi się uda skroić dobre zdjęcia to mam taką radochę i satysfakcję, że nie wiem jakie honorarium z wyżej wymienionych pism nie jest w stanie tego zastąpić. Z lubością oddaję się wielogodzinnym dysputom w temacie aberracji czy dystorsji a moją pasją są listki przysłony a w zasadzie napięcie powierzchniowe materiałów z jakich są wykonane. I co jestem gorszy bo zamiast smakoszem ostryg jestem koneserem Konserwy Turystycznej?
a jak sie ma Sergiusz Twoja wypowiedz do warszatów których jestes organizatorem. Zajęć z focenia wiewiórek w parku chyba w programie nie ma?
Jesteś pewien, że nie?:-D http://fotofanklub.pl/index.php?opti...9&limitstart=2