Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 38

Thread: Dubaj PhotoWeekend 2010

Coś już napisał

Quote Originally Posted by Jerry_R View Post
    Widze, ze sie goraczkujecie, zupelnie nie potrzebnie. Mnie nie chodzilo o tresc, ale o forme.
    To jest mysle wlasnie problem takich forum - chodzi glownie o forme a nie o tresc I tak szczescie ze nikt sie nie przyczepil ze moje zdjecia maja aberacje chromatyczne albo brak ostrosci na brzegu kadru

Uzależniony

cały Twój problem Łukasz polega na tym, ze nie jesteś Sergiusz. I nie jesteś znajomym "królika"

Pełne uzależnienie Sergiusz's Avatar

Możecie ze mnie zejść? Jest gdzieś wątek o mnie a ten jest o czymś innym.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Coś już napisał

przepraszam wszystkich czytelnikow tego forum ze osmielilem sie zaproponowac takie warsztaty z takimi cieniasami co footgrafuja dla jakiegos tam Vouge. Bez sensu, zachowalem sie jak szczeniak, przepraszam. Nie jedzcie. I nie czytajcie relacji, bo po co czytac za darmo o takiej imprezie cieniasow. Sorry serio nie chcialem, juz sie to nie powtorzy. Fotografujmy dalej wiewiorki i analizujmy aberacje chromatyczna. Nie uczmy sie, przeciez jestesmy najlepsi, nikt takich zdjec wiewiorek nie robi jak my. A wogole po co czytac ze ktos byl gdzies i sie cos nauczyl? Czemu jemu ma byc lepiej niz mnie? Bez sensu. przepraszam serdecznie. Prosze admina o skasowanie tematu a wszystkich zapraszam na warsztaty pana krokodylka (bylem na stronie - WOW!)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    poczytalem sobie wpisy tych panow i chyba juz sie tu nie zaloguje Tak juz jest jedni gadaja a inni robia zdjecia. Zalezy teraz w ktorej grupie chce sie byc. Over and out
    Last edited by tatlpz; 19-10-2010 at 01:31 PM. Reason: Automerged Doublepost

Masz coś przeciwko fotografowaniu wiewiórek?

Uzależniony Handelson's Avatar

Quote Originally Posted by Sergiusz View Post
    Masz coś przeciwko fotografowaniu wiewiórek?
    Ja bym pofotografował wiewiórki w Dubaju
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Pełne uzależnienie dinderi's Avatar

Quote Originally Posted by tatlpz View Post
    przepraszam wszystkich czytelnikow tego forum ze osmielilem sie zaproponowac takie warsztaty z takimi cieniasami co footgrafuja dla jakiegos tam Vouge.
    Nie ma za co przepraszać, nie widze potrzby jakichkolwiek przeprosin.

Na pewno jednak, warto zastanowić się, dlaczego czyjeś wypowiedzi w internecie, wywołuja w nas aż tak silne emocje.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Quote Originally Posted by tatlpz View Post
    przepraszam wszystkich czytelnikow tego forum ze osmielilem sie zaproponowac takie warsztaty z takimi cieniasami co footgrafuja dla jakiegos tam Vouge. Bez sensu, zachowalem sie jak szczeniak, przepraszam. Nie jedzcie. I nie czytajcie relacji, bo po co czytac za darmo o takiej imprezie cieniasow. Sorry serio nie chcialem, juz sie to nie powtorzy. Fotografujmy dalej wiewiorki i analizujmy aberacje chromatyczna. Nie uczmy sie, przeciez jestesmy najlepsi, nikt takich zdjec wiewiorek nie robi jak my. A wogole po co czytac ze ktos byl gdzies i sie cos nauczyl? Czemu jemu ma byc lepiej niz mnie? Bez sensu. przepraszam serdecznie. Prosze admina o skasowanie tematu a wszystkich zapraszam na warsztaty pana krokodylka (bylem na stronie - WOW!)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    poczytalem sobie wpisy tych panow i chyba juz sie tu nie zaloguje Tak juz jest jedni gadaja a inni robia zdjecia. Zalezy teraz w ktorej grupie chce sie byc. Over and out
    Ja nie bardzo łapię w czym są gorsi fotografujący kaczki czy wiewiórki od tych co to kroją dla jakiegoś tam Vouqe. I pewnie jak bym bardzo chciał to bym robił zdjęcia dla Harper’s Bazaar ale po prostu nie chcę. Nie interesuje mnie to. Po stokroć wolę ganiać po parku lub lesie za wiewiórkami czy innymi ptaszkami. A jak mi się uda skroić dobre zdjęcia to mam taką radochę i satysfakcję, że nie wiem jakie honorarium z wyżej wymienionych pism nie jest w stanie tego zastąpić. Z lubością oddaję się wielogodzinnym dysputom w temacie aberracji czy dystorsji a moją pasją są listki przysłony a w zasadzie napięcie powierzchniowe materiałów z jakich są wykonane. I co jestem gorszy bo zamiast smakoszem ostryg jestem koneserem Konserwy Turystycznej?

Uzależniony

a jak sie ma Sergiusz Twoja wypowiedz do warszatów których jestes organizatorem. Zajęć z focenia wiewiórek w parku chyba w programie nie ma?

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast