Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 38

Wątek: Dubaj PhotoWeekend 2010

Coś już napisał

Domyślnie Dubaj PhotoWeekend 2010

Od 4go do 7go Listopada 2010 w Dubaju odbędzie się PhotoWeekend, na którym swoje warsztaty prowadzić będą takie sławy fotografii, jak Bobbi Lane, Dave Nightingale, Bert Stephani czy Martin Prihoda. Oprócz warsztatów praktycznych, prowadzonych tak w studio jak i w pięknych plenerach Emiratów Arabskich, prowadzone będą także seminaria z technik fotograficznych (m.in. HDR, wizji oświetlenia) oraz rozwiązań photo workflow (np. Lightroom 3).

Wiecej na http://lukaszpiech.pl/2010/10/16/dub...oweekend-2010/

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Sławy od Wiesławy czy od czego?
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Coś już napisał

Domyślnie

hehe, moze ty robisz na codzien zdjecia dla Vouge, GQ, Elle, Harper’s Bazaar. jesli tak to sorry ze urazilem

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Czy ja moglbym zapytac o powod stworzenia tego watku?
    Mohamed ma jeszcze miejsca? Mozna sie wybrac Lukasz, o to chodzi?
    Pozdrawiam!

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jerry_R Zobacz posta
    Czy ja moglbym zapytac o powod stworzenia tego watku?
    Mohamed ma jeszcze miejsca? Mozna sie wybrac Lukasz, o to chodzi?
    Oceniając po zawartości linku - to chodzi o lans, wypromowanie się, wypozycjonwanie swojego bloga czy też zwykłe pochwalenie się "a ja tam będę free of charge i coś wam potem opowiem jak było" .

Coś już napisał

Domyślnie

powodem moglo byc tez sprawdzenie ile jest sfrustrowanych haterow nie musze sie tak pozycjonowac uwierz mi. jak kolesie co nie potrafia robic zdjec reklamuja swoje warsztaty na ktorych mamy niepowtarzalna okazje sfotografowac gole cycki to jakos haterzy nie pluja sie tak strasznie a zamiast kpic lepiej sie zebrac i jechac - bylo sporo miejsc jeszcze - to nie sa wcale jakies kosmiczne koszty. ale rozumiem, nietrafione, prosze o zamkniecie watku
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    a tak powaznie, to ogloszenie nie rozni sie kompletnie niczym od ogloszen w tym dziale - sa daty, jest miejsce wydarzenia, sa prowadzacy szkolenia, jest tematyka. Taka sama tresc maja wszystkie ogloszenia w tym dziale, lacznie z postem pana krokodylka ktory sie tu udzielal (no moze rozni sie jakoscia zdjec). Nie wiem skad zatem taka burzliwa reakcja, czy ktos mi to wytlumaczy?
    Ostatnio edytowane przez tatlpz ; 19-10-2010 o 08:24 Powód: Automerged Doublepost

Uzależniony

Domyślnie

Łukasz - taka reakcja pojawia sie zawsze jak ktoś probuje wypełznąć z błotka fotoforumowego i dojrzeć radość fotografii w nieco ciekawszym , niedostępnym dla wiekszości zakresie. . nie wiem.Może specyfika PL. nie ważne jak sie zyje sąsiadowi - wązne aby nie żyło sie lepiej niż nam. może to specyfika forum CB gdzie w odróznieniu od obozu żółtych od dawna nie udało sie zorganizowąć żadnej zajefajnej fotowycieczki. jakieś plenery kilkuosobowe a i te jak widzę siłami kilku pasjonatów są organizowane.

Nie wiem czemu tak jest . a już kompletnie nie rozumiem zarzutów w stosunku do Ciebie który za free dzielisz sie na blogu wiedzą, setami błyskania i logistyką organizowania sesji.

ps. hmmm. a może własnie to jest przyczyna?

Coś już napisał

Domyślnie

no bywa. W kazdym razie miejsca jeszcze sa. Dla pana krokodylka to nie sa gwiazdy, ci ludzie co prowadza te szkolenia (widzialem ze pan krokodylek sam robi warsztaty, wiec pewnie sie zna), dla pana krokodylka to lans, a dla mnie zwykle ogloszenie. Jesli ktos sie wybiera chetnie pomoge logistycznie z wizami, biletami. Jesli nieto faktycznie mozna bedzie poczytac u mnie, ale czy to chwyt na "wypozycjonowanie sie"? chyba nie

Uzależniony

Domyślnie

rozmawialiśmy już kiedyś o tego typu podejściu na forum MM przy okazji warsztatów Andreya. zamiast popierać takie wątki i czekać na Twoją relacją jakieś zarzuty typu "po co ten post" . no to ja napiszę po co. ano po to że może ktoś skorzysta i pojedzie z Łukaszem a nawet jeśłi nie to jest zajawka , że bedzie fajna relacja z niewątpliwe zaj...ych warsztatów. Mało? Toż wlasnie tego typu relacje powinny byś sednem forum a nie przepychanki za ile kupić mkII i dlaczego u tego a nie u tamtego..
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    szczerze bym chciał żeby pojechało na takie wydarzenie jak najwięcej forumowiczów. Może wreszcie byłby pretekst do pogadania o fotografi /nawet jeśłi tylko poprzez pryzmat strobistów/ a nie o tym co canon da w 5dmk IV
    Ostatnio edytowane przez Canion ; 19-10-2010 o 09:02 Powód: Automerged Doublepost

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Widze, ze sie goraczkujecie, zupelnie nie potrzebnie. Mnie nie chodzilo o tresc, ale o forme.

Mysle, ze byloby inaczej, gdyby Lukasz w pierwszym poscie dal po prostu linka nie do swojego blogu (na ktorym pisze, ze sam jedzie - co to obchodzi kogos tu na forum, kto gdzie jedzie? Jak wrazenie przedstawi poi powrocie - to co innego!) => ale do strony o warsztatach organizatora. I najwyzej pod spodem do swojego bloga.

Bo tak - calosc jest odbierana jako - sluchajcie sa zajefajne warsztaty - i JA tam bede!
    Stad pytanie - a kogo to obchodzi. Tak czysto logicznie.
    Pozdrawiam!

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów