No chodziło mi o jakiś właśnie trial, sorki za złe słownictwoZamieszczone przez marcingreen
![]()
No chodziło mi o jakiś właśnie trial, sorki za złe słownictwoZamieszczone przez marcingreen
![]()
zgadzam się, b. fajne zdjęcie ;-)Zamieszczone przez Kubaman
potłuczone lustro, pomałana migawka, tragiczne oko i troche szkła opakowanego w metalowe, przerdzewiałe korpusy... i zero efektów!
Widać klasę sprzętu, fotki naprawdę niezłe. Przyłączam się do pytania, jakimi obiektywami robiłeś te zdjęcia ?
Eos 1D Mark IV + maleńka szklarnia elek oraz jeden Zeiss:-D
Ja tam nie wiem, foty snowboarder'a podobaly mi sie od zawsze, nawet jak byly robione 20D. Zreszta zaloze sie ze jakby wrzucil do tej galerii kilka starych zdjec to byscie nawet nie poznali ze to nie 5D.Zamieszczone przez oszołom
![]()
Zobaczcie na to: http://www.wildlifeland.com/5D_test/...s/5d_0140.html
Czemu na tym liściu z prawej jest jakiś taki dziwny "drgający" bokeh? Czy ten liść jest po prostu poruszony? No i co to za lens?
PS. Ładną masz pogodę![]()
SuMa NaŁoGów MuSi bYć sTaŁa
one sa w oryginale. Z ponad 12MP zmniejszone do 900px (i tak robie
wieksze niz zwykle), wygladaja jak 20D. Uwierzcie mi, sa duzo lepsze.
Calkowita obrobka koloru w C1, 30-dniowa wersja na ich stronie do wziecia,
czyta pliki z 5D.
Wszystko robione 24-70 f2.8L, 200 f2.8L i 300 f4L IS + 1.4x
Wiekszosc wide open.
Aparat jest szokujacy jak dla mnie, wydruki do wgladu w So Cal.
Mala galeria ptakow z dzisiaj: http://www.wildlifeland.com/5D_test2/
Mi tez sie podobaja.
Milo by bylo jakbys dysponowal 20D, zrobic kilka fotek i tym i tym (dla porownania)
Kolego Czacha, chodzi mi o to, i powinno byc to latwe do zrozumienia, ze nie zauwazylem jakiejs innej, trojwymiarowej glebi, niz wystepujaca na fotkach z np. 20D, 350D, XXXD itp. itd.Zamieszczone przez Czacha
To nie bylo nic deprecjonujacego 5D, fotki sa super, FF jakosciowo niesamowity, prosze nie dorabiaj nieistniejacych tresci do moich wypowiedzi.