Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Wątek: Kto głosował na PiS. Antymoro ?

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz1972
    Ale inną rzeczą jest mydlenie oczu wyborcom sprawami nieistotnymi . Co mnie obchodzi czy ktoś idzie w moro czy nie ? NIC , nich sobie idzie . Są sprawy dużo ważniejsze .
    nic cię nie powinno obchodzić, podobnie jak i mnie, dlatego takie nagłaśnianie tego typu spraw, które nota bene ktoś kiedyś musi załatwić, uważam za szukanie dziury w całym przez gazety próbujące żerować na naszych emocjach.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Diabeł
    Kubaman czy byłeś może w wojsku czy mówisz to na podstawie kilku znajomych, którzy to pewnie w lotnictwie nie znaleźli się z przypadku
    znam osobiście i mam również w dalszej rodzinie kilkunastu żołnieży zawodowych, oraz znam środowisko ich znajomych. Piloci, lekarze, łącznościowcy. Narzeczony siostry mojej żony był w Iraku jako pilot śmigłowca, znam jego relcje, poznałem ludzi z którymi tam był. Inny znajomy - chirurg był w Bośni. Tylko na tym bazuję moje zdanie o profesjonaliźmie i postawie polskich żołnierzy. Mamy równiez na forum człowieka, który był w Iraku.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Uzależniony Awatar nastier
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman
    znam osobiście i mam również w dalszej rodzinie kilkunastu żołnieży zawodowych, oraz znam środowisko ich znajomych. Piloci, lekarze, łącznościowcy. Narzeczony siostry mojej żony był w Iraku jako pilot śmigłowca, znam jego relcje, poznałem ludzi z którymi tam był. Inny znajomy - chirurg był w Bośni. Tylko na tym bazuję moje zdanie o profesjonaliźmie i postawie polskich żołnierzy. Mamy równiez na forum człowieka, który był w Iraku.

ja bym zolnierzy zawodoych podzielil rowniez na grupy. sa tacy, o ktorych mowi Kubman - profesionalisci w pelnym i pozytywnym tego slowa znaczeniu oraz 'karierowiczie' ktorzy sa w wojsku z powodu wygod, kotre maja. i wlasnie wsrod tych mozemy szukac drinkowcow...

inna sprawa,ze na misje biora najlepszych i trep-pijaczek-dupek nie raczej pojedzie..
    na nic sprzętu kupa, gdy fotograf ****.

fotoblog

Dopiero zaczyna Awatar Marcoone
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KMV10
    Jak jeszcze napiszesz, że zakup F16 przynosi korzyści dla Polski to już będę wiedział co o tym myśleć...
    Gdzieś wyczytałem, że "wejście" w konkurencyjnego Grippena jest bardzo dobrym interesem .... tyle, że sam Grippen jest gorszym samolotem.
    EOS 33 / EOS 300 / Tamron 28-75 2.8 XR Di / kit 28-90 / Sigma 70-300 APO Macro Super II / polar HOYA HMC i trzy dekielki

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów