bardzo dobra strona - kiedyś też zacząłem pracować nad takim menu jak masz w home, ale z powodu braku czasu porzuciłem projekt
Może kiedyś do tego wrócę - chyba nie będziesz miał*mi tego za złe
Fotki są naprawdę*rewelacyjne. Gratulacje
bardzo dobra strona - kiedyś też zacząłem pracować nad takim menu jak masz w home, ale z powodu braku czasu porzuciłem projekt
Może kiedyś do tego wrócę - chyba nie będziesz miał*mi tego za złe
Fotki są naprawdę*rewelacyjne. Gratulacje
Pkt 8 regulaminu forum
Już swego czasu zwróciłem uwagę na Twoje zdjęcia. Klasa.
Przedstawione w odpwiedni sposób na nowej stronie mają jeszcze większego kopa.
Gratuluję!
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
Swietna strona, super zdjecia-nic dodac, nic ujacJedyne co moznaby zmienic (ale nie trzeba) to suwak do przewijania zdjec, tak zeby miejsce kiedy zdjecie sie nie porusza bylo szersze, a klikniecie na strzalke od razu pokazywalo nastepna fotke-to chyba tyle z mojej strony
![]()
no taki był wstępny zamysł, ale okazało się to za trudne technicznie ...edyne co moznaby zmienic (ale nie trzeba) to suwak do przewijania zdjec, tak zeby miejsce kiedy zdjecie sie nie porusza bylo szersze, a klikniecie na strzalke od razu pokazywalo nastepna fotke
Więc musi być tak jak jest... i tak ja wole nawigację suwakiem niż strzałkami, zawsze można to robić też klawiaturą![]()
Pozdrowienia
Nie uważacie że zdjęcia w galeriach ładują się ciut wolno ? Nie optymalizowałem specjalnie zdjęć, wychodząc z założenia że jak ktoś chce zdjęcia w fajnej jakości, to jest skłonny poczekać ... ? ale już sam nie wiem
Jak dla mnie to nie ładują się długo...w ogóle nie musiałem czekać.
No i zdjęcia piękne:-P
30D,grip, C17-40@4, C50@1.8, C24-70@2.8, C70-200@2.8, C430EX,
Serdecznie zapraszam na parę nowych rzeczy na blogu + update w galeriach - dodałem nowe zdjęcia do galerii Eco i Reflections. Podzieliłem także galerie zdjęć tatrzańskich na dwie części - zimowe i letnie
Pracuje nad 8smą serią zdjęć, ale to pewnie potrwa jeszcze parę dobrych miesięcy ...:-|
Pozdrawiam nowo rocznie
Antek Łoskot