Strona 18 z 18 PierwszyPierwszy ... 8161718
Pokaż wyniki od 171 do 177 z 177

Wątek: Co się dzieje z Canonowcami?

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Mówiliśmy o "przypadkowym" zakupie pierwszego aparatu. Domyślnie sytuacja wygląda tak, że mamy mierne doświadczenie i kupujemy lepszy aparat, niż ten który mieliśmy dotąd. Tutaj naprawde różnice sa tak mało istotne, że dywagacje czy zakup przypadkowy jest możliwy, czy nie, są równie celowe, jak dywagacje, czy zimą w Polsce jest zimno, czy ciepło.
    Uważam ten OT za zamknięty.
    Wystarczy poświęcić trochę czasu i już ma się jakieś pojęcie na temat różnic systemowych i zakup nie staje się przypadkowy. Tu nie chodzi o to, żeby kupić lepszy aparat niż inne (bo każdy ma wady i zalety), ale o to, żeby kupić go będąc tych wad i zalet świadomym.

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Viracocha Zobacz posta
    Wystarczy poświęcić trochę czasu i już ma się jakieś pojęcie na temat różnic systemowych i zakup nie staje się przypadkowy. Tu nie chodzi o to, żeby kupić lepszy aparat niż inne (bo każdy ma wady i zalety), ale o to, żeby kupić go będąc tych wad i zalet świadomym.
    ciekawe a najciekawsze jest to co dzieje się z naszą pamięcią z upływem czasu.
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Bywalec Awatar savage67
    Miasto
    Starachowice/Kielce

Domyślnie

To wypowiem się trochę inaczej. Po przygodzie z kompaktami (Sony, Olympus, Casio) i jeszcze kilkoma, jestem od kilku dni użytkownikiem Canona - za wcześnie, żeby się wypowiadać ale myślę, że będzie OK. Choć maiłem wielką ochotę na bezlusterkowca ( Pena, Nex'a, NX).
    Część osób zmienia system ale nie tylko canonowcy. Ruch jest w każdą stronę. Naturalna fluktuacja.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    oskarkowy - jak będziesz wystawiał 70-200 daj znać , jak dam radę finansowo ...
    Ostatnio edytowane przez savage67 ; 27-11-2010 o 20:30 Powód: Automerged Doublepost

Początki nałogu Awatar piotrr
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Ja sprzedaję Canona żeby zazwyczaj kupić... Canona

Pełne uzależnienie Awatar koraf
    Miasto
    Legnica

Domyślnie

Przyłączę się do wypowiedzi kolegów zmieniam sprzęt canon na ... lepszy sprzęt canon :-D.

Pełne uzależnienie Awatar marfot
    Miasto
    Zgorzelec

Domyślnie

Ja sprzedałem sporo sprzętu Canona na cropa ( 20d, C10-22, C17-55, C100/2,8 ) za pośrednicwem jakiegoś marokańskiego bandziora .
    Nie sądzę, że ten s..n zapodał jakąś wygórowaną cenę za skradziony sprzęt i myślę że szczęśliwy nabywca mógł pomysleć, że gościu się w panice wyprzedaje z Canona. Myślę, ten badzior nadal grasuje w Allicante i może trafi na Nikona żeby było sprawiedliwie.
    https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
    EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200

Początki nałogu Awatar Maggot
    Miasto
    Bialystok

Domyślnie

Tez planuje zrobic mala wyprzedaz. Nazbieralo mi sie sporo zbednych klamotow, miejsca na nowe malo. Dzialac trzeba bedzie szybko bo gwiazka za pasem. Znow trzeba bedzie wyreczyc mikolaja i cos sobie kupic.
    pozdrawiam

Strona 18 z 18 PierwszyPierwszy ... 8161718

Uprawnienia umieszczania postów