Stabilizacja... ech... bede sie musial do niej przyzwyczaic...
NIGDY jej nie lubilem i tak sie cieszylem, ze uzbieralem całą potrzebna szklarnie i zadne szkielko u mnie nie posiada tego wynalazku a tu chyba nie mam wyjscia... ;-)
Tak
Nie
Nie umiem powiedzieć / nie mam zdania
Stabilizacja... ech... bede sie musial do niej przyzwyczaic...
NIGDY jej nie lubilem i tak sie cieszylem, ze uzbieralem całą potrzebna szklarnie i zadne szkielko u mnie nie posiada tego wynalazku a tu chyba nie mam wyjscia... ;-)
Dokupic 100L macro, Mariuszu. Dlaczego? Otworza sie przed Toba nowe mozliwosci i nowy swiat. Odezwa sie glosy: e tam, mozna kupic pierscienie posrednie. Pewnie, ze mozna.
Ja mam i 100L i pierscienie.
100L ... przyszło do mnie w piątek, wczoraj zdało "test bojowy" na ślubie... bo w sumie f2.8 najbardziej się obawiałem. AF wieczorem na sali czasami lubił sobie "pospacerować" ;-) ale bardzo rzadko. Obrazek wszystko wybacza, rozdzielczość paraliżuje ... o 1/6 z ręki nie wspominam
Nie mam 135L więc się nie wypowiadam, jak będą fundusze będzie w torbie :rolleyes:
1/6 z ręki? Średnio jestem w stanie w to uwierzyć, 1/30 przy 5D z gripem i "spiętych pośladach" to max co jestem w stanie wycisnąć.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Nope, ani chwili na portreciwo nie miałem. Niedługo znajoma będzie robić sesję swoich ciuchów to się jakoś dopchnę i coś pstryknę. Pozdro.
Ostatnio edytowane przez _igi ; 20-10-2010 o 21:53 Powód: Automerged Doublepost
5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto
Bez przesady, IS w 100L nie jest aż tak wydajny, żeby można było focić na 1/6. Tamron 70-300 ma skuteczniejszy VC, ale 1/6 nie da rady wycisnąć. 1/15 ~ 1/20 to jeszcze.
O obiektywach wiem prawie wszystko