1-13 Nudne, nic wiecej nie musze chyba pisać , opisałbym je dokładniej ale ja poprostu uzywam niecenzuralnych słów które fora nie tolerują, nie że chciałbym wyzywać i obrażać tylko poprostu taki juzmam styl czyli:
A mam wkoncu lustro no to czas sie zalogować i ***..ąć pare foć na forum, potem można sie jarać że się ma canonsa 50D i wogole ze sie uzywa fachowego słownictwa
poprostu zdjęcia które pogazałaś to nuda nuda nuda, flaki z olejem, wątek torowy przeleciał chyba przez życie każdego z nas a to oznacza że każdy praktycznie z nas ma w swoim zasobie bardzo podobne zdjęcia, ja też dlatego wydają mi się tak trywialne że głowa boli, ja nie rozumiem tego, wrzuciłaś focie, ale czego dokladnie? co to przedstawia? no poza oczywistymi torami i mostem zasyfiałym w sumie to na torach nie położyłbym aparatu bo wiadomo co z pod pociągu leci...
Sorry ale jak to sie mówi pierwsze wrażenie jest najważniejsze twoje wywarło na mnie takie wrażenie jakby do mojego pokoju weszła emerytowana niemka i krzyknęła (tutaj fonetycznie bo ja po rusku tylko umiem) "kom na haus kinder machen"...