Adam nawiedza Warszawę. W planach Wystawa Afghanistan Now! i jeszcze brak konkretnego pomysłu na focenie.
Stawy Raszyńskie zrobiły się trochę ponure z racji braku listowia i coraz mniejszej oferty ptactwa. No chyba, ze ktoś szuka tematów depresyjno-psychodelicznych, to jest wręcz idealnie.
Myśleliśmy, żeby może trochę popodgladac ludzi na ulicach. Miejmy nadzieję, że nie będzie lało. Wszelkie propozycje mile widziane.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Sergiusz, a Ty byłeś na tej wystawie? Jeśli nie to pójdźmy sobie razem na tę wystawę, a później albo się pokręćmy po streetach albo do Ciebie w razie gdyby lało.
A może jeszcze jakieś propozycje, pomysły??
Przyjechać mogę nawet z samego rańca.
Mam czas do ok. 20stej.
Wystawa jest czynna od 17 do 20 czyli na zdjęcia należałoby się wybrać nieco wcześniej. Jak będzie lało możemy umówić się w studio.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
A może, jeśli będzie pogoda to skarpę wiślaną pofocimy? Okolice Górnoślaskiej, Myśliwieckiej, Agrykoli, Łazienkowskiej sa niedaleko Galerii Fundacji Sztuczna.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
---Moje zdjecia na FB---
Myślę, że pomysł dobry a ten teren mam obcykany. Trzeba będzie tyko bardzo uważać i zachować ostrożność.
---Moje zdjecia na FB---
Nie w tym sensie. Wręcz odwrotnie. Okolica jest pilnie strzeżona. Albo i lepiej.
Aaa, to będzie okazja ew. podyskutować na temat praw obywatelskichJuz się cieszę!
---Moje zdjecia na FB---
Dyskusja jest raczej krótka i może się przenieść na komendę. Zagrożona jest jedna ulica a w zasadzie jej kawałek. Dobrze też zerknąć co się będzie działo na stadionie Legii i Torwarze bo wtedy z parkowaniem marnie. Proponuję ustalić miejsce spotkania i godzinę.