Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 63 z 63

Wątek: Usprawnić komputer do fotek?

Uzależniony
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Hehe...ze szkieł to mi juz tylko brakuje takich że...sobie ich nie kupię bo jakbym miał raz do roku coś za 5 czy 6k wkręcić?No szkła "ciągnę" ze sobą od lat tak że pełnią szczęścia przyjąłem 5D - n a r e s z ci e !!! Natychmiast sprzedałem 10-22 do 20D bo choć swietny - nie umywa się 17-35L w 5D - nieprawdaż? Zresztą - 20 też chyba sprzedam jak już....To świetny aparat - ale jakbym wziął zbliżoną do zakupu kasę.....? Niestety - to czego się pozbywałem to z takim "umoczeniem" - cholernie te ceny gnają w dół!A z drugiej strony obkładac się tymi aparatami czy co - "z miłości do Canona"?
    Napisałem o Chieftecu (mam 360) że markowy dlatego że tak o nim się wyrażają w opiniach - wiem że to "mercedes dla biedaków" ale w porównaniu do tego co miałem - ODYSEJA KOSMICZNA!Samą wagą (jak na zasilacz słuszną) sprawia przyjemność!
    Przyglądając się temu co macie popodpinane - zwątpiłem....Praktycznie do szukania jakiegoś zdjęcia to dyski są najłatwiejsze - to jak odkryłem że można sobie dysk via USB podłączyć - to wszystkie stare (te mniejsze od 30 Gb) TEZ podłaczyłem!Jesu....jak to hałasuje!Ale nie obciąża zasilacza bo wszystko ma swoje zasilacze....No w każdym razie znajomy spec jak zobaczył że to nie są partycje tylko dyski - to wymiękł...Największym problemem dla mnie jest walka z wirusami; spyware i trojanami.Niestety lezie toto w takim tempie - a jak ja wciąż cos szukam i czytam? I każdy taki najmniej niebezpieczny - jak nie spowalnia kompa to potrafi (mam doświadczenie!) zeżreć boot sektor dysku np...ufff...i 40Gb - wcale nie tak łatwo odzyskać!Ech.....jakiś gadany dzień mam czy co....
    Najlepiej kupię sobie pod choinkę podręcznik CS2albo jakiś wcześniejszy....

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Trojan? Wirus? Spyware? A co to jest?

Cytat Zamieszczone przez hekselman
    Hehe...ze szkieł to mi juz tylko brakuje takich że...sobie ich nie kupię
    Fajne - mógłbym chyba to samo powiedzieć

Uzależniony
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Trojan? Wirus? Spyware? A co to jest
    To są takie...extrasy! Które przeważnie dostajesz ze świetnymi dowcipami; promocjami albo "download free"...

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567

Uprawnienia umieszczania postów