Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 68

Wątek: C50d i 5dmk2 - jakie szkiełka ?

Uzależniony Awatar Handelson
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Ale autor ma jeszcze przecież TRZY lampy błyskowe
    Sprzedać dwie i będzie na eLkę
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Uzależniony Awatar Bartek_902
    Miasto
    DĘBLIN

Domyślnie

Ale autor ma jeszcze przecież TRZY lampy błyskowe
    Sprzedać dwie i będzie na eLkę
    Taaa,i kita co pokrywa ogniskowa od 18 do 200 wiec mysle ze problem z głowy,na upartego można coś tam pilnikiem pokombinować z mocowaniem żeby do 5d się zapieło tak żeby lustro nie zawadzało i jazda na śluby nie ważne że f/5.6 przecięż są 3 lampy
    EOS + L i kupa gratów ...

Uzależniony

Domyślnie

Nie jestem typem szpanera, nigdy nie byłem i nie będę, wszystko co kupuje to dla własnej przyjemności ( mojej i żony) i tak masz rację cieszy mi się gęba kiedy na niego patrzę. Gdybym chciał go tylko mieć to nie czytałbym 2 razy instrukcji od deski do deski, miał chęć przeczytania jej kolejny raz, siedział na forach, czytał artykuły i inne.
    Masz rację też co do tego, że za cenę 5d mógłbym mieć 2 dobre szkła. Ale na nie przyjdzie czas nie teraz ale za miesiąc dwa, trzy. Niektóre marzenia - pragnienia trzeba spełniać etapami.

Miasto
    Piła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartek_902 Zobacz posta
    ...i jazda na śluby nie ważne że f/5.6 przecięż są 3 lampy
    To oczywiste, przecież większość znawców tematu (nie wymieniając nikogo z nazwiska ) uważa, że taki kotlet to da się wszystkim zrobić...
    a może powinienem napisać - niczym
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Uzależniony

Domyślnie

Po co tak piszecie. Przecież napisałem że zarówno 55-250 i 18-55 idą na sprzedaż więc nie bardzo was rozumiem i tego szyderczego słowa.

Miasto
    Piła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez horak Zobacz posta
    Ale na nie przyjdzie czas nie teraz ale za miesiąc dwa, trzy. Niektóre marzenia - pragnienia trzeba spełniać etapami.
    A powiedz mi bo nie mogę zrozumieć - po co Ci 3 lampy?
    Nie lepiej zostawić sobie 580 EX II a resztę pogonić i masz już prawie na szkiełko?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    EDIT:

Po co tak piszecie. Przecież napisałem że zarówno 55-250 i 18-55 idą na sprzedaż więc nie bardzo was rozumiem i tego szyderczego słowa.
    To było akurat nie do Ciebie tylko do "znawców fotografii ślubnej"
    Ostatnio edytowane przez Handelson ; 11-10-2010 o 14:28 Powód: Automerged Doublepost

Miasto
    DĘBLIN

Domyślnie

Masz rację też co do tego, że za cenę 5d mógłbym mieć 2 dobre szkła. Ale na nie przyjdzie czas nie teraz ale za miesiąc dwa, trzy. Niektóre marzenia - pragnienia trzeba spełniać etapami.
    Ale powinieneś zdawać sobie sprawe z tego za zacząłeś od DU** STRONY je spełniać

W tej chwili nie jestes w stanie nawet do konca wykorzystać potencjału 50d przy tym co masz,a jeśli mówisz że za jakiś czas bedziesz miał gotówke na szkła to lepiej było kupic 50d i dobre szkła i bawić sie czy zarabiac puki nie przyjdzie czas i pieniadze na 5d,a wtedy tylko kupujesz body i zapinasz to co masz,a uśmiech na twej twarzy rosnie gdy widzisz obrazek...no ale tobie pomieszała się kolejność,ja na twoim miejscu pluł bym sobie sam w brode

Uzależniony

Domyślnie

Jak zaczynaliście swoją przygodę z foto to wszystko pewnie wiedzieliście i zadawaliście tylko same mądre pytania tylko pewnie nie raz nie dwa zmienialiście niki tylko po to żeby nie można było zobaczyć kto jakie brednie wypisywał kiedy jeszcze raczkował w tym temacie.
    O jakich do jasnej ciasnej trzech lampach wypisujecie. Gdzie jak tak napisałem ??
    Ostatnio edytowane przez horak ; 11-10-2010 o 14:32 Powód: Automerged Doublepost

Miasto
    DĘBLIN

Domyślnie

Jak zaczynaliście swoją przygodę z foto to wszystko pewnie wiedzieliście i zadawaliście tylko same mądre pytania tylko pewnie nie raz nie dwa zmienialiście niki tylko po to żeby nie można było zobaczyć kto jakie brednie wypisywał kiedy jeszcze raczkował w tym temacie.
    MY a właściwie JA jak zaczynałem swoja przygode z fotografia to nie brałem się dzień po zakupie aparatu za fotografie ślubną ! I tym się kolego różnimy,bo niektórzy mają poczucie własnych umiejętności i umieją określić czy są już na takim poziomie i mają takie doświadczenie które pozwoli bezstresowo i bez partactwa wykonać zlecenie...

Miasto
    Piła

Domyślnie

...tylko pewnie nie raz nie dwa zmienialiście niki tylko po to żeby nie można było zobaczyć kto jakie brednie wypisywał kiedy jeszcze raczkował w tym temacie.
    Czas stąd iść... Jak zaczniesz wypisywać większe głupoty to może jeszcze zajrzę - żeby się pośmiać :-?
    Na moje pytanie nie odpowiedziałeś czyli wychodzi na to, że już wszystko wiesz albo jesteś zwykłym pieniaczem.
    Ostatnio edytowane przez Handelson ; 11-10-2010 o 14:36 Powód: Automerged Doublepost

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów