Zamieszczone przez Madroz
to nie pierwszy raz tak mialem. jakis czas temu kupowalem dysk i tez sie machneli o...150 zl...![]()
Zamieszczone przez Madroz
to nie pierwszy raz tak mialem. jakis czas temu kupowalem dysk i tez sie machneli o...150 zl...![]()
Trzeba bylo brac od razu jak zobaczyles, a teraz bys oddal i troszke kasy bys mial do przodu 8)
Canon EOS 300 D + KIT + Sigma 70-300 4 - 5.6 APO DG MACRO + 2 x 512 Mb + Velbon DX 888 Digital
Hp Photosmart 720
Zamieszczone przez dfilip
ja nie z tych. musze obejrzec, zastanowic sie, jeszcze raz sie zastanowic i gdy jestem pewien, kupuje![]()
he, he, ale nas podwiozłeś...Zamieszczone przez nastier
swoją drogą 99,- to była przesada, ale 499,- to jest jeszcze większe przegięcie i to w niewłaściwą stronę![]()
przykładowe ceny:
1GB Kingston CF/1G-S 242,00
1 GB Pretec Cheetah 80x 271,00
1GB SanDisk Ultra II 310,00
wszystko brutto PLN.
pozdro.,
m.
to te dupki, a nie ja :P
Cześć
Ja z własnych doświadczen radzę obserwować dobrze półki w hipermarketach.
I nie chodzi mi o różnego rodzaju "promocje" ale można znaleźć różne "dziwne ceny" np. ostatnio "znalazłem" na półce CF-ki 256 Kingstona po 45 zeta
Nie wiem czy to promocja , czy pomyłka ale do mojego A95 "jak znalazł"
Jeszcze jedna rada dla kupujących w hipermark. Zgodnie z prawami konsumenta : jeśli cena na półce przy towarze jest niższa niż cena którą pokazuje czytnik lub czytnik kasy to masz prawo kupić towar po cenie, która widnieje na półce.
Jeśli ma się czas i charakter to
warto to prawo egzekwować. Zawsze to "parę groszy do przodu" :rolleyes:
Pozdrawiam
moim zdanie chyba pomyliłeś z innymi krajami
u nas nik niczego nie musi ci sprzedawać możę wręcz cie wyprosić ze sklepu i nic mu za to nie grozi ....
jak pisałem już wcześniej pojawiają sie błedy przy wprowadzaniu towaru mój teść kupil BOXA XP winde za uwaga 149 pln ups zero im sie obcieło![]()
Otóż właśnie, że musi sprzedać.
Takie masz prawo, tyle tylko że mało kto to prawo zna a jeszcze rzadziej ma charakter żeby z niego korzystać.
Ja tam znam i korzystam i lubię zrobić trochę zamieszania wśród krawaciarzy.
No i jeszcze parę groszy do przodu Ha Ha Ha! :rolleyes: