Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: zawieszenie AF w 5dmark2

Początki nałogu Awatar streaker
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Raz zdarzyło się mnie, raz bratu przez 6 miesięcy użytkowania - przez jakieś 10sek aparat nie reagował na żadne naciskania guzików, nie działał AF, nie robił zdjęć, nie chciał się przełączyć w odtwarzanie zdjęć. Za pierwszym razem właśnie po jakiś 10sek wrócił do normalności. Za drugim razem wiedziałem co się dzieje, więc szybko wyłączyłem i włączyłem z powrotem na guziku - pomogło.

Soft 2.0.7 - bo z takim mi już sprzedali

Czy się przejmuję - ani trochę - szybki restart i za 2-3 sek jesteśmy 'back in bussiness'
    "Jeśli słuchałeś swojej matki, ojca, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, a teraz wiedziesz nudny marny żywot, to w pełni sobie na to zasłużyłeś." - Frank Zappa

Bywalec
    Miasto
    Bruksela/Jelenia Góra

Domyślnie

no wlasnie, ja tez kupilem juz z tym softem v. 2.07.... dzieki wszystkim za slowa otuchy ;-). pozdrawiam.
    "Dziś w nocy śniła mi się rzeczywistość. z jaką ulgą się obudziłem" S.J.Lec .

flickr

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paatryk77 Zobacz posta
    ja tez 2.07...mam się martwic znowu? i czekać na kolejny (wątpliwy)? ;-)
    W sumie to ciekawy przypadek.
    Jesli uzytkownicy softu 2.04 i 2.07 wypowiedzieli by sie w tej sprawie, moznaby z jakimś prawdopodobienstwem zidetyfikowac problem. To czy on jest mniej lub bardziej istotny, to druga sprawa.
    Ja na 2.04 problemu nie doświadczylem... chyba , bo nie pamiętam.
    Może wlasnie objawil sie bug softu 2.07. Chociaż Siudym doswiadczył problmu zawieszenia AF, a ma prawdopodobnie soft 2.04.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów