10x optical zoom
Aukcja wymiata![]()
10x optical zoom
Aukcja wymiata![]()
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...
Boże, ten koleś naprawdę zatrzymał się w epoce jaskiniowca, jesli chodzi o słownictwo i sposób wypowiedzi![]()
Kto?
Ja?
![]()
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...
Wow chyba wezmę jako egzemplarz kolekcjonerski.
Panowie dla nas to jest smieszne, ale do nas do budy przyszedl kiedys staruszek z zapytaniem ile takie cuda sa warte ? tak, przyniosl ze soba 3 canomatici za ktore zaplacil nota bene 2,5k PLN... te aparaty maja bardzo zaawansowany technologicznie system eliminacji bledu krzywizny pola, powierzchnia po ktorej przesuwa sie film jest po prostu polkolem![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
ten szmelc nie jest wart wiecej jak 100 zl i to nie za sztuke, a za trzy... dziwi mnie tylko naiwnosc ludzi, toc to zaraz po uchwyceniu w lape czuc tandetny plastik, kazdy kto mial chociazby zenita w reku ma pojecie o tym ze ten "aparat" i to w dodatku "canona" nie ma przyslon dobrego obiektywu a jedyna odleglosc na jaka ostrzy to hiperfokalna...
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Taaaa, gdzieś już były opisy w aukcjach "aparat posiada dwa obiektywy, duży nad nim zaś malutki" ...![]()