Pokaż wyniki od 1 do 10 z 116

Wątek: Mój pierwszy ślub - czy to prawda?

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vegoto Zobacz posta

Tu nie ma się nad czym zastanawiać. Przyszedł koleś z aparatem po pstrykał trochę wypalił i po sprawie. Jeśli będzie tak każdy robił to za dobrego fotografa będziemy płacić grube pieniądze.
    Czyli Kolega zgadza się z moją tezą, że im więcej fotoziutków, tym lepiej...

Do Dreamstorm: pisałeś, że dobrego fotografa od złego odróżnia to, że potrafi użyć przycisku delete. Dlatego Ansel Adams zapytany, co jest najważniejszym elementem wyposażenia jego ciemni odpowiedział: "kosz na śmieci". Bądźmy ze sobą szczerzy-większość Waszych, niestety moich zdjęć nadaje się właśnie do kosza

Początki nałogu Awatar Heilsberg
    Miasto
    Lidzbark Warmiński

Domyślnie

Ja nie rozumiem jednego. Po co ten temat? To jest forum użytkowników marki Canon. Czy zdjęcia robiono Canonem? Nie. Czy robił je założyciel wątku lub jemu je robiono? Nie. Czy zamawiający te zdjęcia za nie zapłacili? Tak. Czy zdjęcia dostali? Tak. To ich sprawa, jak się nie podobają niech idą do sądu. Każdy orze jak może, fotoziutki też, ich sprawa. O czym chcecie jeszcze dyskutować przez następne n postów? Sam założyciel wątku twierdzi już, że temat do usunięcia więc może ktoś z Moderatorów by się ulitował i go zlikwidował?
    EOS 100D|EOS 7D + grip|EF-S 24 /2.8 STM|Sigma 30/1.4 EX DC HSM|EF 40/2.8 STM|EF 50/1.4|EF 200/2.8L II|EF-S 10-22/3.5-4.5|EF 17-40/4L|EF 24-105/4L|Sigma 120-400/4.5-5.6 DG APO OS HSM

Uprawnienia umieszczania postów