Pokaż wyniki od 71 do 80 z 116

Wątek: Mój pierwszy ślub - czy to prawda?

Widok wątkowy

Coś już napisał Awatar nonac21

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aro70 Zobacz posta
    Wiesz, sam masz ciekawe kadry na swojej stronie ze slubow. To tym bardziej powinienes oceniac lub dawac pod ocene konkrety. A my tu o bzdetach piszemy, o paru nieistotnych zdjeciach, ktore najczesciej pozostaja w koszu. Chyba, ze z calej plyty z materialem mlodzi sie czepili tych paru, ze w ogole sie tam znalazly... Sam robisz sluby a piszesz nieodpowiedzialnie... To jest dziwne...
    Hmm to Ciesze się że Ci się podobają moje kadry. ( choć w mojej stopce nie ma adresu do moich zdjęć)
    Te kikla zdjęć to nie jest nic. Wnioskuję że fotograf zrobił co drugie zdjęcie udane. W co do końca trudno uwierzyć.
    Nie rozumiem czemu piszesz że para młoda się uczepiła. Skoro nie przeszkadzały by im te zdjęcia to by nie poprosili o plener innego fotografa.
    I o jakich zdjęciach z kosza mówimy. Niby jakim cudem para młoda miała by te zdjecia???
    Piszesz ze ja piszę nieodpowiedzialnie.
    Wręcz przeciwnie uważam ten post za bardzo odpowiedzialny. Nie jestem profesjonalista ale mam na tyle poukładane w głowie ze wiem ze to nie na miejscu.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez manfred1 Zobacz posta
    A może oddał świetnych 396 a para wpadła na pomysł i za te 4 zdjęcia wyciągnie odszkodowanie od fotografa w postaci rekompensaty w wysokości usługi Kaliny... Sam nie wierze w to co napisałem ;-)
    To jednak moi znajomi wiec proszę sobie darować takie obraźliwe teksty.
    Ich wina czy nie ich. Jak napisał któryś przedmówca cały ten biznes opiera sie na jakimś zaufaniu.
    Ostatnio edytowane przez nonac21 ; 07-10-2010 o 18:37 Powód: Automerged Doublepost
    jednorazowy kodak na kliszę...

Uprawnienia umieszczania postów