Pokaż wyniki od 1 do 10 z 116

Wątek: Mój pierwszy ślub - czy to prawda?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HuleLam Zobacz posta
    Takiemu typowi bym (jako klient) nie darował. Zabuliłby mi odszkodowanie + równowartość sesji u np. Kaliny
    zdRAWki
    Wczoraj pytałem na sesji młodych jak się skończyła historia z Dj- em który jak wychodziłem z wesela o 21.00 , od dobrej godziny bełkotał nawalony w 3d, a ostatnie 30 minut opierał się o ścianę wykonując dziwne ruchy głową i czekałem tylko aż się osunie na podłogę. Jak się okazało po jakimś czasie jeden z wujków (ponoć niesłychanie spokojny człowiek) nie wytrzymał, wziął go za barchaty i wykopał z imprezy. Sprawa- jak młodzi mówili- znajdzie zakończenie w sądzie.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    Wczoraj pytałem na sesji młodych jak się skończyła historia z Dj- em który jak wychodziłem z wesela o 21.00 , od dobrej godziny bełkotał nawalony w 3d, a ostatnie 30 minut opierał się o ścianę wykonując dziwne ruchy głową i czekałem tylko aż się osunie na podłogę. Jak się okazało po jakimś czasie jeden z wujków (ponoć niesłychanie spokojny człowiek) nie wytrzymał, wziął go za barchaty i wykopał z imprezy. Sprawa- jak młodzi mówili- znajdzie zakończenie w sądzie.
    To może niech jeszcze podadzą w świat informację: DJ xxxxx jest nierzetelny. Dziadostwu precz!
    zdRAWki
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Przemek_PC Zobacz posta
    Czcze gadanie, już taki wątek na forum był. Bez pokazania zdjęć nie ma o czym gadać. W tamtym wątku żalił się Pan Młody ale zdjęć nie pokazał, wątek urósł do kilkudziesięciu stron z tego co pamiętam i nic z tego nie wynikło. Tu będzie podobnie?
    Ale tam nie było tylu gwiazdek. Watkotwórca roczny zapas wyczerpał i co teraz zrobią biedni makówkarze . Poza tym - można tu podyskutować z MarkiemB o nierzetelnych usługodawcach w ogóle
    zdRAWki
    Ostatnio edytowane przez HuleLam ; 07-10-2010 o 09:40 Powód: Automerged Doublepost
    Fotograf platoniczny

Uprawnienia umieszczania postów