Strona 2 z 12 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 116

Wątek: Mój pierwszy ślub - czy to prawda?

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawel_G Zobacz posta
    PS Pytanie do autora wątku - po co to napisałeś? Żeby wszyscy mogli się wspólnie pożalić nad marnością tego rynku? Żeby wszyscy gromadnie zaczęli współczuć Parze Młodej? Nie rozumiem.
    może ja odpowiem: to wg mnie miała być przestroga- w sieci wiele takich z tym, ze bardziej kierowane są do par, tutaj do fotografów chcących się zająć tą profesją- czy się mylę??

Uzależniony Awatar Pawel_G
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    może ja odpowiem: to wg mnie miała być przestroga- w sieci wiele takich z tym, ze bardziej kierowane są do par, tutaj do fotografów chcących się zająć tą profesją- czy się mylę??

Aha znaczy się przekaz jasny - nie zaczynajcie robić zdjęć na ślubach bo ja już je robię i jest to bardzo trudna profesja
    Rozumiem takie intencje ale według szkoda na takie coś klepania w klawiaturę.

Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawel_G Zobacz posta
    Aha znaczy się przekaz jasny - nie zaczynajcie robić zdjęć na ślubach bo ja już je robię i jest to bardzo trudna profesja
    Rozumiem takie intencje ale według szkoda na takie coś klepania w klawiaturę.
    może nie tak ekstremalnie

Pełne uzależnienie Awatar Mad_Mac
    Miasto
    UK

Domyślnie

Szkoda młodych ale sami sobie taki los zgotowali.

5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
    Google: Precious-moment photography UK

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

nie wierzę by nie widzieli jego zdjęć przed podpisaniem umowy... Fakt, niektórzy również kradną zdjęcia, kupują na stockach (znam przypadek ze swojego podwórka).
    Takiemu typowi bym (jako klient) nie darował. Zabuliłby mi odszkodowanie + równowartość sesji u np. Kaliny
    zdRAWki
    Fotograf platoniczny

Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HuleLam Zobacz posta
    Takiemu typowi bym (jako klient) nie darował. Zabuliłby mi odszkodowanie + równowartość sesji u np. Kaliny
    zdRAWki
    Wczoraj pytałem na sesji młodych jak się skończyła historia z Dj- em który jak wychodziłem z wesela o 21.00 , od dobrej godziny bełkotał nawalony w 3d, a ostatnie 30 minut opierał się o ścianę wykonując dziwne ruchy głową i czekałem tylko aż się osunie na podłogę. Jak się okazało po jakimś czasie jeden z wujków (ponoć niesłychanie spokojny człowiek) nie wytrzymał, wziął go za barchaty i wykopał z imprezy. Sprawa- jak młodzi mówili- znajdzie zakończenie w sądzie.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Czcze gadanie, już taki wątek na forum był. Bez pokazania zdjęć nie ma o czym gadać. W tamtym wątku żalił się Pan Młody ale zdjęć nie pokazał, wątek urósł do kilkudziesięciu stron z tego co pamiętam i nic z tego nie wynikło. Tu będzie podobnie?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Wczoraj pytałem na sesji młodych jak się skończyła historia z Dj- em który jak wychodziłem z wesela o 21.00 , od dobrej godziny bełkotał nawalony w 3d, a ostatnie 30 minut opierał się o ścianę wykonując dziwne ruchy głową i czekałem tylko aż się osunie na podłogę. Jak się okazało po jakimś czasie jeden z wujków (ponoć niesłychanie spokojny człowiek) nie wytrzymał, wziął go za barchaty i wykopał z imprezy. Sprawa- jak młodzi mówili- znajdzie zakończenie w sądzie.
    To może niech jeszcze podadzą w świat informację: DJ xxxxx jest nierzetelny. Dziadostwu precz!
    zdRAWki
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Przemek_PC Zobacz posta
    Czcze gadanie, już taki wątek na forum był. Bez pokazania zdjęć nie ma o czym gadać. W tamtym wątku żalił się Pan Młody ale zdjęć nie pokazał, wątek urósł do kilkudziesięciu stron z tego co pamiętam i nic z tego nie wynikło. Tu będzie podobnie?
    Ale tam nie było tylu gwiazdek. Watkotwórca roczny zapas wyczerpał i co teraz zrobią biedni makówkarze . Poza tym - można tu podyskutować z MarkiemB o nierzetelnych usługodawcach w ogóle
    zdRAWki
    Ostatnio edytowane przez HuleLam ; 07-10-2010 o 09:40 Powód: Automerged Doublepost
    Fotograf platoniczny

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Mam znajomego (seksoholik to chyba dobre określenie), od wielu lat ma taki zwyczaj że w dzień wypłaty odwiedza panie świadczące usługi towarzyskie. Ten to dopiero ma wiedzę na temat nierzetelnych usługodawczyń i nie ma oporów aby się tą wiedzą dzielić, ja już jego opowieści słuchać nie mogę, może dam mu link do tego forum to trochę Wam poopowiada?

Uzależniony Awatar namoamo
    Miasto
    Wawa

Domyślnie

Przemek_PC a jakąś dokumentację fotograficzną ma? :-D

A co do tematu, PM IMO zostali zwyczajnie oszukani. Sam miałem niedrogiego fotografa ale dostałem ostre doświetlone zdjęcia z równomiernym WB.

Strona 2 z 12 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów