Cytat Zamieszczone przez nonac21 Zobacz posta
Ale czy jesteś tego pewien ( i nie znasz takich sztuczek) że przed sprzedażą samochodu który nabyłeś - właściciel nie umył dokładnie silnika, nie "wyplakował"
środka, wyprał tapicerkę i nasmarował olejem połowę bebechów żeby przykryć stare defekty???

Hmm - o jakie to jest błędne myślenie i naiwne. Sam widziałem dwudziestoletnie samochody w których silnik wyglądał co najmniej jak nowy.
dlatego własnie jade do mechanika który się zna i pokazuje mu to auto i ma mi sprawdzić , to ze sie swieci jak psu nie powiem co to nie problem zeby go sprawdzić,

Tak samo w przypadku fotografa, nie znaja sie Państwo młodzi, to może warto wynająć kogoś z renomą? kogoś kto ma w ich mieście, rozgłos, albo zaczerpnąć info w sieci? sprawdzić fotografa? Jeżeli nie ma info w sieci to już własne ryzyko jest, albo można poszukać innego fotografa o którym krąży dobra opinia, albo chociaż jakaś jest aby ocenić go.

Fakt jest taki że Pastwo młodzi nie mają pamiątki adekwatnej do wydanej kasy wg nich i znacznej większości osób w tym Ja , jedyne co teraz mogą zrobić to znowu odziać się pięknie i ustawić z innym fotografem na plener zeby chociz to jakos wyszło, albo niech jadą do Vegas na ponowny ślub