Szkoda młodych ale sami sobie taki los zgotowali.
5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
Google: Precious-moment photography UK
Wczoraj pytałem na sesji młodych jak się skończyła historia z Dj- em który jak wychodziłem z wesela o 21.00 , od dobrej godziny bełkotał nawalony w 3d, a ostatnie 30 minut opierał się o ścianę wykonując dziwne ruchy głową i czekałem tylko aż się osunie na podłogę. Jak się okazało po jakimś czasie jeden z wujków (ponoć niesłychanie spokojny człowiek) nie wytrzymał, wziął go za barchaty i wykopał z imprezy. Sprawa- jak młodzi mówili- znajdzie zakończenie w sądzie.
Czcze gadanie, już taki wątek na forum był. Bez pokazania zdjęć nie ma o czym gadać. W tamtym wątku żalił się Pan Młody ale zdjęć nie pokazał, wątek urósł do kilkudziesięciu stron z tego co pamiętam i nic z tego nie wynikło. Tu będzie podobnie?
To może niech jeszcze podadzą w świat informację: DJ xxxxx jest nierzetelny. Dziadostwu precz!
zdRAWki
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ale tam nie było tylu gwiazdek. Watkotwórca roczny zapas wyczerpał i co teraz zrobią biedni makówkarze. Poza tym - można tu podyskutować z MarkiemB o nierzetelnych usługodawcach w ogóle
zdRAWki
Ostatnio edytowane przez HuleLam ; 07-10-2010 o 09:40 Powód: Automerged Doublepost
Fotograf platoniczny
Mam znajomego (seksoholik to chyba dobre określenie), od wielu lat ma taki zwyczaj że w dzień wypłaty odwiedza panie świadczące usługi towarzyskie. Ten to dopiero ma wiedzę na temat nierzetelnych usługodawczyń i nie ma oporów aby się tą wiedzą dzielić, ja już jego opowieści słuchać nie mogę, może dam mu link do tego forum to trochę Wam poopowiada?![]()
Przemek_PC a jakąś dokumentację fotograficzną ma? :-D
A co do tematu, PM IMO zostali zwyczajnie oszukani. Sam miałem niedrogiego fotografa ale dostałem ostre doświetlone zdjęcia z równomiernym WB.