Strona 12 z 12 PierwszyPierwszy ... 2101112
Pokaż wyniki od 111 do 116 z 116

Wątek: Mój pierwszy ślub - czy to prawda?

Początki nałogu

Domyślnie

Całości nie przeczytałem, leniwy jestem, ale ja tu nie widzę winy fotografa. Każdy ma prawo wynająć jeta, limuzynę, taksówkę, kupić bilet na autobus, albo iść piechotą. Każdy z tych środków transportu ma jakieś zalety i jakieś wady. Ale jak ktoś kupuje bilet na autobus, a potem jęczy że barku nie było, a klima nie działa, to dla mnie jest troszkę niepełnosprytny. Jakim k... prawem PKS wozi ludzi w takich warunkach? Przecież za złoty osiemdziesiąt powinien być pełen wersal, z barkiem, hostessami, tancerki, tresowane lwy, karlice, kto co zamarzy.
    Jeśli 2,5k peelenów to taka bardzo średnia krajowa, to czego chcieli za 1k? Wierzyli że koleś wie jak i ma czym i tak nisko się ceni? Że robi im prezent? Dostali dokładnie to, za co zapłacili, a teraz lament, bo spodziewali się Davida Murray'a, tylko taniej.
    Prawda jest taka, że nie ma obowiązku mieć reportażu ślubnego na najwyższym poziomie. Kogoś stać, to sobie sprawi, kogoś nie stać, to dostanie w cenie bardzo promocyjnej kilka zdjęć "bardzo pamiątkowych" i też będzie z tym żył.

Początki nałogu Awatar Heilsberg
    Miasto
    Lidzbark Warmiński

Domyślnie

Ja nie rozumiem jednego. Po co ten temat? To jest forum użytkowników marki Canon. Czy zdjęcia robiono Canonem? Nie. Czy robił je założyciel wątku lub jemu je robiono? Nie. Czy zamawiający te zdjęcia za nie zapłacili? Tak. Czy zdjęcia dostali? Tak. To ich sprawa, jak się nie podobają niech idą do sądu. Każdy orze jak może, fotoziutki też, ich sprawa. O czym chcecie jeszcze dyskutować przez następne n postów? Sam założyciel wątku twierdzi już, że temat do usunięcia więc może ktoś z Moderatorów by się ulitował i go zlikwidował?
    EOS 100D|EOS 7D + grip|EF-S 24 /2.8 STM|Sigma 30/1.4 EX DC HSM|EF 40/2.8 STM|EF 50/1.4|EF 200/2.8L II|EF-S 10-22/3.5-4.5|EF 17-40/4L|EF 24-105/4L|Sigma 120-400/4.5-5.6 DG APO OS HSM

Domyślnie

wszyscy jesteśmy fotoziutkami i nie ma co dalej dyskutować...
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manfred1 Zobacz posta
    Kolega o inicjałach AB? Jesli tak to ta para miała "sakramencki" tupet
    nie, JM
    ochajtajsie

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nonac21 Zobacz posta
    Zostawiam przez godzinę zainteresowanym w tym temacie
    http://picasaweb.google.pl/104538072...Nvqk-G3u7G2UQ#
    Uwielbiam takie "limited edyszyn" człowiek wejdzie, rozczyta się, zajrzy żeby skapować o co to całe "kaman", a tu "Ups... Tu nie ma nic do oglądania". :neutral:
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Bywalec Awatar yarson
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

winni są tylko i wyłącznie młodzi....
    nie kupuje się kota w worze... czy jakoś tak...
    jak wybrali tak dostali...
    rozumiem, nie każdy siedzi na forum foto..... ale wybiera to co mu sie podoba....

btw znacie jakieś kwestie żeby młodzi sądzili się- czy coś w tym stylu, z "operatorem aparatu" ??

Strona 12 z 12 PierwszyPierwszy ... 2101112

Uprawnienia umieszczania postów