Strona 8 z 10 PierwszyPierwszy ... 678910 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 100

Wątek: Ile da sie "wyciagnac" za starych matryc?

Pełne uzależnienie Awatar roshuu
    Miasto
    Warszawa, Radzymin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacapa Zobacz posta
    roshuu Twoja fotka wcale nie jest taka ostatnia , a obróbka to kwestia gustu . Ty uważasz że Twoja jest najlepsza , niestety nie mogę się z Tobą zgodzić - moja jest lepsza . Twoja najwyżej na drugim miejscu ;-)
    B&W może być ratunkiem , ale to co powyżej nim nie jest :-D
    Nie no ile ludzi tyle opinii, gusta sa rozne
    Co do B&W to jest to rozwiazania, zreszta modne ale ja jakos za B&W nie przepadam. Przynajmniej nie w duzych ilosciach
    6D + 5D + 14 /2.8 + 35/1.4 + 50/1.4 + 85/1.8 + Fuji X-T1 + 35/1.4

Początki nałogu Awatar jacapa
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Panowie, teraz poważnie. Wszystkie twarze w waszych wersjach na moim monitorze mają lekki zafarb fioletowo-magneta. Wiem że mam gów..y monitor , ale myślałem do tej pory , że jakiś czas temu go opanowałem. Jednak chyba nie do końca , no bo większość nie może się mylić. Czyż nie ? W takiej sytuacji na razie wycofuję, do poniedziałku, to co napisałem.
    Odszczekam lub potwierdzę jak zobaczę wasze wersje na sensowniejszym monitorze.
    Jacek Paduszyński
    40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro

Bywalec Awatar boski
    Miasto
    wawka

Domyślnie

na wszystkich obrobkach po za jedna(!) kolesie na drugim planie wyszli jakby byli nieudolnie wyszparowani :/ tu trzeba w PS lub innym edytorze popracowac nad dalszym planem
    Loading sig, please wait...
    |||||||||||||----35%----------------

Canon EOS system

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez boski Zobacz posta
    na wszystkich obrobkach po za jedna(!) kolesie na drugim planie wyszli jakby byli nieudolnie wyszparowani :/ tu trzeba w PS lub innym edytorze popracowac nad dalszym planem
    Zdaje sie ze od poczatku chodzilo o kolory i krystalicznosc, a nie o kompozycje :neutral: Wiec co ma jedno do drugiego w tym przypadku ?

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

2 minuty Na "szparowaniu" drugiego planu sie nie skupiałem

Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Miasto
    Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez boski Zobacz posta
    O przepraszam , ja nie szrapowałem , wręcz przeciwnie.:-D
    Wersja dinderi u mnie to prawie sam fiolet. Czy ktoś to potwierdzi ?
    Jacek Paduszyński
    40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro

Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Skoro ma byc jakas kompozycja, szparowanie itp .to moja ostateczna wersja, zgubilo ostrosc, i zjadlo jakosc lekko bo cropowane i interpolowane do 800px.

Miasto
    Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tezet-gdynia Zobacz posta
    Skoro ma byc jakas kompozycja, szparowanie itp .to moja ostateczna wersja, zgubilo ostrosc, i zjadlo jakosc lekko bo cropowane i interpolowane do 800px.
    Zapomniałeś o dolnej części i za mocno zblurowałeś kolesi :-D. Cały czas widzę zafarb fioletu na twarzach. Czy na waszych monitorach też ?
    Jacek Paduszyński

Pełne uzależnienie Awatar roshuu
    Miasto
    Warszawa, Radzymin

Domyślnie

Delikatnie.
    6D + 5D + 14 /2.8 + 35/1.4 + 50/1.4 + 85/1.8 + Fuji X-T1 + 35/1.4

Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Dolna czesc zostawilem zeby byla jakas "podstawa" a nie postacie wiszace w powietrzu. Kolesi - wiem ze to wbrew fizyce, ale zblurowalem zeby kompozycyjnie byli (nie wiem czemu ale nie pasowalo mi przesuniecie kadru w lewo zeby sie ich pozbyc). A fiolet - troche go jest - ale u mnie, na moim monitorze sa to takie male resztki ktore odcinaja tych ludzi od otoczenia kolorystycznie. Ale to chyba dlatego ze blysniete z lampy - ktora ma jednak inna temperature.

Strona 8 z 10 PierwszyPierwszy ... 678910 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów