Szczecin wrócił cały i zdrowy.
Organizatorom i wszystkim uczestnikom dziękuję za super zabawę, rozmowy do rana i świetną atmosferę
Do następnego!
Szczecin wrócił cały i zdrowy.
Organizatorom i wszystkim uczestnikom dziękuję za super zabawę, rozmowy do rana i świetną atmosferę
Do następnego!
Grupa Fotograficzna Kolumba 5
http://kolumba5.tv
Ja również dotarłem szczęśliwie - no, prawie (mandat i 10pkt. się nie liczy). Dziękuję za spotkanie i niesamowitą atmosferę
Jako, że na każdym zebraniu jest tak, że ktoś musi zacząć pierwszy:
Z podziękowaniami dla naszej modelki:
1.
2.
3.
4.
5.
I coś dla fanów 14tki
6.
Przepraszam za uciętą rękę
7.
Ale trudno się było do Niej dostać więc błędów co niemiara
8.
coś kompresja zjadła tą fotkę
I tradycyjnie...
9.
EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...
Witajcie,
było bardzo ciekawie i wesoło:-))))
Dziękujemy z Marią za świetną organizację i miłe przyjęcie!!!!!!!!
Pozdrawiamy
------------------
Canon-Foto-Klub
------------------
Sleeping in Light
------------------
It takes love over gold and mind over matter ...
Ja również dziękuję za super spotkanie ale na następnym już nie piję :P
Dziękuję za liczną frekwencję, fantastyczną atmosferę, a Handelsonowi serdecznie gratuluje raz jeszcze zdobycia pucharu za najlepszą fotografię pleneru Międzyzdroje 2010.
Emilko - Twoje zdjęcia mi się nie otwierają...
Za gratulacje jeszcze raz dziękuję![]()
EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...
Widzę, że plenerek udany, pogoda Wam dopisała, modelki widzę, że też...... no i sporo osób. Następnym razem postaram się też być...
pozdrawiam
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
jakby nie patrzeć, punkty się liczą, teraz rok będziesz uważał... albo spraw sobie CB...
Która top zwycięska fotka?
Ostatnio edytowane przez kiray ; 01-11-2010 o 19:19 Powód: Automerged Doublepost
------------------
Canon-Foto-Klub
------------------
Sleeping in Light
------------------
It takes love over gold and mind over matter ...