Aaaa i pierwsze co zrób to zmień sobie pasek na jakiś czarny neopren,np lovepro voyager ...chyba ze już to zrobiłeś,bo co jak co ale to pasek najbardziej rzuca się w oczy
Aaaa i pierwsze co zrób to zmień sobie pasek na jakiś czarny neopren,np lovepro voyager ...chyba ze już to zrobiłeś,bo co jak co ale to pasek najbardziej rzuca się w oczy
EOS + L i kupa gratów ...
Witam serdecznie.
Ostatnio Dinderi wbił mnie w posadzkę pooklejanym na full C5.
Czarna taśma (izolacyjna?) i komplet z lampą wygląda jak sprzęt Frankensteina.
Czad że ja Cię... Tylko palnik i szkło widać.
Tłumaczył, że to w razie jak na Pragę ;-) (za Wisłę znaczy) na plener się wybiera, spokojności służy.
Pozdrawiam i powodzenia.
....C50E....C40D
Też znam takich wykolejeńcówOstatnio Dinderi wbił mnie w posadzkę pooklejanym na full C5 .
Czarna taśma (izolacyjna?) i komplet z lampą wygląda jak sprzęt Frankensteina.
Czad że ja Cię... Tylko palnik i szkło widać.
Tłumaczył, że to w razie jak na Pragę (za Wisłę znaczy) na plener się wybiera, spokojności służy.![]()
Miałem oklejone czarną taśmą ale przy upałach spływa z korpusu.
Teraz mam oklejone czarną pianka samoprzylepną ze sklepu tapicerskiego.
jak narazie to się lepiej trzyma.
Czarną farbą w sprayu było maznąć nic by nie spływałoMiałem oklejone czarną taśmą ale przy upałach spływa z korpusu.
Teraz mam oklejone czarną pianka samoprzylepną ze sklepu tapicerskiego.
jak narazie to się lepiej trzyma.![]()
Ja oklejałem czarną taśmą izolacyjną, ale i tak za ładnie wyglądał (taki czarny) Teraz oklejam taśmą do tapet białą. Rzuca się trochę w oczy ale miejscowi pytają zwykle tylko, co stało się z moim aparatem. Odpowiadam, że upadł.
Hmm to jak to oklejenie musi wyglądać, że dają sobie wmówić że upadł?
Wygląda tak jakby go właśnie te plastry trzymały w kupie:-D
Wstaw może jakieś foto. Chętnie zobaczę :-)
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!
Nie mam go teraz w domu. Sprzęt nie musi być cały poklejony, bo wtedy sprytniejszy złodziej mógłby się zorientować. Bardziej wiarygodne jest zaklejenie loga firmy czarną taśmą, a w widocznym miejscu chamskie owinięcie białym plastrem najlepiej brudnym, wskazane jest też by to oklejenie było dość niechlujne. to samo dotyczy obiektywów