Powstało nowe forum
www.fotografia.przyrodnicza.prv.pl
Powstało nowe forum
www.fotografia.przyrodnicza.prv.pl
A dokładniej jakie błęby jeśli można wiedzieć ?
W miare możliwości postaram się poprawić
Pozdrawiam !
Maciek
poprawic musisz literowki, bo dla niektorych moga byc denerwujace.
pomysl nad logiem, moze jakas zmiana skorki i nie wiem co jeszcze. moze kilka sensownych watkow na poczatek, zeby nowo przybyli forumowicze nie ogladali zer po prawej stronie ekranu?
powodzenia w prowadzeniu zycze![]()
Mam prosbe zeby pomoc mlodszemu bratu.
Kto jest chetny?
Troche dublujesz juz istniejaca stronke i forum.Zamieszczone przez aqua
Pozdrawiam
Coronado
Moja galeria: MyLightscapes.com
Chcesz zarabiać na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.
Witam,Zamieszczone przez Coronado
Witam,
Pamietam ile było szumu jak z foto przyrody wylonila się grupa ludzi, która zainicjowala fotografie przyrodnicza ;-) istnieja obie i maja sie dobrze. Na obu listach dzięki temu jest mniej smieci. Poza wszystkim nowa formula listy jest (dla mnie) wygodniejsza w przegladaniu, przeszukiwaniu. Oczywiście, nie zamierzam rezygnowac z dotychczasowego forum. Jest dla mnie bardzo cenne.
Pozdrawiam
jarek
Ja tam sie troche tez udzielalem ale jak sie okazalo, ze fotografia przyrodnicza to wylacznie ptaki to troche rzadziej zagladam (ostatni raz jakis rok temu...). Moze zajrze znowu bo udalo mi sie nawet jakies ptaszki cyknac ostatnio... :-DZamieszczone przez karczmarz
Pozdrawiam
Coronado
Moja galeria: MyLightscapes.com
Chcesz zarabiać na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.
Zamieszczone przez Coronado
Forum to tam nie ma.
Chyba ze znam inna defincje?
Niestey wiekszosc tematow na tych listach nie jest o tematyce fotografii przyrodniczej!