Witam.
Czy moze ktos z Was wybiera sie (posluchac i pofocic) na koncert tego wspanialego basisty do fabryki trzciny 6-tego grudnia o 20.00
http://www.adamiakjazz.pl/bio_bona.html
pozdrawiam
pikczer
Witam.
Czy moze ktos z Was wybiera sie (posluchac i pofocic) na koncert tego wspanialego basisty do fabryki trzciny 6-tego grudnia o 20.00
http://www.adamiakjazz.pl/bio_bona.html
pozdrawiam
pikczer
Witaj,
Bardzo prawdopodobne. Znasz organizatora lub orientowałeś się jakie panują zasady fotografowania na tym koncercie?
pozdrawiam
j.
Z tego co wiem, to pewnie bedzie pierwsze 5 minut dla fotoreporterow i tyle![]()
Różnie bywa - na Lipnickiej i Porterze można było jechać cały czas. Na innych koncertach można było focić z miejsca gdzie się siedziało. Ale ad rem: niewykluczone, ze się z żoną wybierzemy.Zamieszczone przez Pikczer
Pentax K-5 II, Leica M9
To milo, moze sie spotkamy. Ja tez ide z zona. Juz mamy bilety.Zamieszczone przez Arkan
A jesli chodzi o czas focenia, to znam pana Richarda, i jak sie jest najlepszym (a przynajmniej jednym z najlepszych) basistow na swiecie, to nie pozwala sie cykac przez caly koncert![]()
ps
pytalem sie rowniez bileterki w Palacu Kultury i potwierdzila. Ale wszysko sie moze zmienic :grin:
Badzmy dobrej mysli.
Witam,Zamieszczone przez Pikczer
I ja idę z żoną. Rozmawiałem dzisiaj z organizatorem i powiedział, że z foceniem moż nie być łatwo, ponieważ będzie TV i jak zrozumiałem im to przeszkadza.
Przy okazji zapytam, jaki obiekwtywami się posługujecie w takich warunkach? Możliwie jasny, czy jakieś tele np. z IS + flesz.
pozdrawiam
jarek
Telewizja byla tez na WSDJ 2005 a kilka minut fotografofie dostali.Zamieszczone przez karczmarz
Co do szkiel, to ja bede 24-70 f2.8 - BEZ FLASHA
Najepiej to jasne tele + IS i raczej bez palnika.
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
To co panowie. Koniec. Nikt wiecej nie idzie dzis na Richarda chocby pofocic?
no i jakie efekty? Ja stanąłem w połowie sali i jedynie z obiektywu o światle 2,8 coś wyszło. Z 100-400 Canona nawet IS nie pomógł.
Jednak najważniejsze; koncert przerósł moje oczekiwania.
pozdrawiam
jarek