No ja podobnie testuje tylko na dalsze dystanse. Obierasz sobie jakiś punk i strzelasz pod katem.
No ja podobnie testuje tylko na dalsze dystanse. Obierasz sobie jakiś punk i strzelasz pod katem.
5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
Google: Precious-moment photography UK
Git. Ja większości nie testowałem i też są git maliny. Powiedziałbym nawet, że jak testowałem to zawsze sie tylko wkurzałem ;-)
Mad_Mac: nie lepiej pojechac do Londynu, przestrzelic i kupic?
Daj spokoj stary, spedzic caly dzien w aucie, wydac kupe kasy na paliwo itp.
Jak ostatnio pojechalem do Londynu to dojechalem w 3.5h a wracalem 8h i bylem w domu o 2 rano.
Moze do Manchesteru bym sie skoczyl bo obok w Leeds tez nic nie maja.
5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
Google: Precious-moment photography UK
Nie mam pojęcia gdzie mieszkasz, ale jak Lees to masz obok Manchester, Liverpool. Zresztą sam wiesz.
Inna sprawa, że ja to kwestia raczej mentalna. Dla mnie normalne jest, że jezdzi sie 15 godzin w jedna strone, zeby cos zalatwic w godzine i wrocic. No, ale Tobie oczywiscie nie kaze :-) Ino mialbys mniej stresu i pewnosc. A przeciez zarabiasz na zdjeciach wiec to dosc wazne..
Mad Mac chcesz przyjedz do mnie do Birmingham, dam Ci podotykać.. Baa może Ci odsprzedamBo noszę się z takim zamiarem.
35L to tak jak wiekszosc L-stalek, czyli sprawuje sie bezproblemowo (sam mialem 3 i wszystkie byly ok). A jesli nawet cos nie jest tak, to naprawa/regulacja, nie jest tak kosztowna i ryzykowna jak w przypadku np. zoomow z IS-em etc. Z tego co pamietam, to przez tyle lat obecnosci mojej na CB tylko RAZ jeden z forumowiczow mial problem z niesamowitym mydleniem ale wreszcie wyregulowal na Zytniej.
W Manchester masz Calumet z mojego doswiadczenia pozadny sklep i maja 35L na stanie (tak przynajmniej na stronce wyglada) , jesli chodzi o zakupy w USA, to wiesz, ryzyko zawsze jest, sam kupowalem 24L w B&H Photo, stres byl, ale dotarlo szybko, w jednym kawalku i ostre od pelnej dziury.
5-ki | L-ki | Dodatki