trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."
trothlik
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
w ktorymś pkście pisze, że polar działa najefektywniej na lini strzału - co autor mial na myśli? to samo co ja jeśli napiszę, że fotografując na godzinę dwunastą słońce najlepiej jak jest na dziwiątej lub 3 godzinie? bo tego mnie zawsze uczono i tego sie trzymam.
canon
Tak, to samo. Najefektywniej działa prostopadle do "linii słońca", albo inaczej, najlepiej jak słońce swieci ci dokładnie z boku :-)
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!