Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Reportaż

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk
    patrze na nie jak reportaz. i subiektywnie - tak jak zreszta zaznaczylem pare razy :-) ale dla mnie jedyne co potrafil Rodrigo pokazac, to ze kupil sobie fajne zabawki. nic wiecej w tych zdjeciach nie widze. sa plytkie jak woda w kaluzy co jest oczywiscie subiektywna opinia
    Nie wykluczaj tego, że autor sam sobie zrobił krzywdę złą kategorię określając Z sarkazmem w stosunku do autora chyba przeginasz. Ale to jego sprawa i Twoja

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz
    Nie wykluczaj tego, że autor sam sobie zrobił krzywdę złą kategorię określając Z sarkazmem w stosunku do autora chyba przeginasz. Ale to jego sprawa i Twoja
    jesli powstalo wrazenie, ze jestem sarkastyczny wzgledem autora to przepraszam - nie takie bylo zamierzenie. nie podobaja mi sie tylko jego zdjecia z Indii i uwazam, ze reporter z niego jest taki jak ze mnie spiewak operowy.

de facto jego potfolio na pbase mi sie ogolnie nie podoba, bo brak w nim zdjec wartosciowych, w ktorych byloby cos wskazujacego na dojrzale spojrzenie fotograficzne. ostre piksele i ladne kolory i na tym sie konczy. dla mnie za malo

ale to nie jest sarkazm pod adresem autora. wylacznie subiektywna opinia o pokazanych na pbase zdjeciach.

Uprawnienia umieszczania postów