Pokaż wyniki od 1 do 10 z 56

Wątek: Jaki sys: Win 7 64bit - XP SP2 -moje testy.

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    SSD to fantastyczna sprawa na partycje systemowa i ew. cache miniatur zdjec. ale juz na repozytorium RAW-ow czy nawet baze LR zdecydowanie lepiej zwykly dysk talerzowy. pomijam przy tym kwestie ceny, chociaz niewatpliwie ona z miejsca przekresla SSD jako nosnik do przechowywania fot.
    nie wiem do końca o czym piszesz, nowe dyski SSD bija dyski talerzowe i predkoscia liniowa, osiagaja 250MB/s

ja w kompie mam dwa dyski w RAID 7200RPM i razem mam chyba 160MB/s, dysk SSD w laptopie mam nie najnowszy i osiaga "tylko" 150MB/s a roznica i tak jest ogromna na korzysc SSD,

do magazynowania danych SSD sie nie nadaje poki co bo cena odstrasza, ale na system + cache Photoshopa i Lightrooma to idealne rozwiazanie, przed sezonem ślubnym 2011 wiem, ze i do glownego kompa sobie sprawie SSD
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    nie wiem do końca o czym piszesz, nowe dyski SSD bija dyski talerzowe i predkoscia liniowa, osiagaja 250MB/s
    a widzisz... czego sie czlowiek dowie na fotograficznym forum ostatnio jak do tematu SSD zagladalem, to jeszcze byly predkosci w porywach do 90MB/s, a i to w cenach zdecydowanie ponad jakosc akustykowych nerek...

do magazynowania danych SSD sie nie nadaje poki co bo cena odstrasza, ale na system + cache Photoshopa i Lightrooma to idealne rozwiazanie, przed sezonem ślubnym 2011 wiem, ze i do glownego kompa sobie sprawie SSD
    amen.
    www albo tez flickr

Domyślnie

do magazynowania danych SSD sie nie nadaje poki co bo cena odstrasza, ale na system + cache Photoshopa i Lightrooma to idealne rozwiazanie
    Takie rozwiązanie zastosowałem u siebie.
    Wystarczył mi SSD 80GB Intela.
    Na nim mam zainstalowany WIN 7 64bit + PS CS4, DPP i śmiga aż miło.

Pozostałe pierdoły i zdjęcia mam na drugim zwykłym dysku.

Uprawnienia umieszczania postów