tak Sid moj ton jest nie odpowiedni a Windows Vista moze jest lepszy od siodemki a to ze jest niestabilny to ja sobie wymyslilem i nigdy systemu nie widzialem na oczy poza tym. Poczytaj troche to zobaczysz jakie są fakty i jakie opinie to zrozumiesz na pewno:-):-):-) tez bys zmienil ton wypowiedzi jakby ktos ci takie paranoje opowiadal.
dalej piszesz:
"Nie ma to jak pochwalić się, że masz w pracy dostęp do high-end'owego sprzętu za ciężkie pieniądze'
którym można sobie porzucać
Bez obrazy, ale... podobne podejście do ludzi można odebrać z twej wypowiedzi."
z caly szacunkiem ale chyba nie przeczytales tego co napisalem, bo mowa była o przewadze wytrzymalosci ssdkow nad talerzowymi dyskami (bezpieczeństwo danych na laptopach jest zaagrożone ze wzgledu na przeznaczenie sprzetu). Tak masz racje mam dostep do high-endowych tech. i moim celem jest podzielenie sie doswiadczeniem z wami a nie chwalenie sie, bo co mialbym na celu, ze powiesz och, ach? no bez jaj
dziobolek - uwazasz:
"Może i jesteś otwarty, ale ubarwiasz wypowiedzi do swoich potrzeb,
a to nie świadczy zbyt dobrze... nieważne."
jako odpowiedz na moje:
"nie piszmy bzdur typu Vista to najlepszy system na swiecie, bo co, bo moja zona jest usatysfakcjonowana? Moja rowniez, z nowego zelazka i nie pisze ze jest ono super"
celowo ubarwilem przebarwione wypowiedzi odnosnie visty, ciezko mi strawic tak absurdalne tezy ale czy to tak zle o mnie swiadczy?
ale wybaczcie jak kogos urazilem, po paru latach w branzy, brak mi po prostu cierpliwosci jak czytam/slysze takie rzeczy..
************************************************** **********************moze jakis w miare sensowny artykul wklejmy bo chyba o to chodzilo autorowi:
tutaj masz bardzo ogolne porownanie ktore pozwoli ci wybrac odpowiedni system do odpowiednich zasobow sprzetowych (pogladowo):
http://www.testfreaks.com/blog/infor...vs-vista-vs-7/
porównanie wydajności:
http://pclab.pl/art25917-3.html
tematu stabilności nie poruszam, bo myślałem, że to oczywiste ale widze ze nie ma sensu dyskutowac na ten temat, jak ktos jest zadowolony z visty niech jej dalej uzywa, kto porownal w odpowiednim srodowisku oba systemy z perspektywy czasu bedzie wiedzial ktory system bezapelacyjnie gora i ktory zaliczyl w swojej kadencji najwiecej BSODów..
to nie forum komputerowe jak ktos wczesniej wspomnial i nie ma sensu sie zaglebiac w szczegoly.
pozdr. i milego dnia.