rynek wtórny niebawem zakwitnie białymi i czarnymi szkiełeczkami z czerwonym paseczkiem![]()
rynek wtórny niebawem zakwitnie białymi i czarnymi szkiełeczkami z czerwonym paseczkiem![]()
proszę chcesz zdjęcia obrabiać na telewizorze![]()
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971
Bez urazy, ale albo ja to źle rozumiem, albo to ty zachowałeś się jak troll.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
sorry nie o dinderi mi chodziło
Z tym tele to sobie jaja zrbiłem bo poważnie to ciężko na tym forum, mam FlexScan używke bo używke ale jest ok
Ostatnio edytowane przez dizorak ; 04-10-2010 o 13:21 Powód: Automerged Doublepost
Cyt z wikipedii :
Termin "trollowanie" pochodzi od ang. Trolling for fish – metoda łowienia ryb na haczyk, błystkę[1], ponieważ troll "zarzuca haczyk", poruszając kontrowersyjny temat, często niepotrzebnie, aby wywołać kłótnię. Poprzez wsteczną etymologię uprawiających trollowanie nazwano trollami (od legendarno-baśniowych stworów z mitologii nordyckich).
wytłuszczone pliz...
Z pierwszym postem też?
Ostatnio edytowane przez Janusz Body ; 04-10-2010 o 13:24 Powód: Automerged Doublepost
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.
Canon 1D MK III, 300D x2| BG-E1 | Tokina 12-24 f/4 SPRZEDAM | Canon: 24-70 f/2,8 L | | 28 f/1.8 | 50 f/1.4 | 85 f/1.8 | 75-300 f/4-5.6 | 420EX |
zamiennik RS-60E3 | EOS -> m42 | Revuenon 50 f/1,8 | MC 3M-5CA 8/500 | pierścionki | First Opticam PRO-6604G + inny badziewny trójnóg
www.nagor.prv.pl - FOTOblog.
Łukasz Chyrek
canonowe puszki cyfrowe, szkła normalne, L'ki , stałki, filtry... i statyw też, wielka torba, plecak, speedlite'y, jakies zmiękczacze światła... no i jeszcze ściereczkę, pędzelek i wielką gruchę z apteki mam...
Mój fotoblog www.chyrek.com.pl
Ten dizorak to ewidentny trollo-prowokator. Sądzę, że dalsza z nim dyskusja jest bez sensu. Co jakiś czas zdarzają się tutaj tacy osobnicy którzy są często bywalcami innych for i od czasu do czasu robią sobie takie "wycieczki".
C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L