prosiłeś się więc tak całkiem miło nie będzie... Koledzy zwrócili C uwagę na to że za czerwono czy za żólto a mnie to strzyka, ja to się przyczepię zdjęc. Z drugiej strony to Twoje zdjęcia więc mogę tylko powiedzieć co ja bym zrobił, albo czego nie zrobił gdyby miały byc moje.
1. prześwietliłeś chyba trochę? no i ślubniak to to raczej nie jest
2. ci goście po lewej co robią? psują ujęcie jesli mieliby cos wnosic do zdjęcia to powinni być ostrzy, a jesli robią za tło to kiepsko robią...mozna skadrować bo sama Pani Młoda w drzwiach byłaby lepsza
3-6 ślubniaki, bez cudów...do rozdania gosciom
7-8 zobacz co się dzieje na suficie...istne szaleństwo, sto tysięcy pozimów, załomów, kolorów i swiateł... sufit skutecznie konkuruje z tematem zdjęcia i całkiem odwraca uwagę.
9. fajne zdjęcie, mnie się podoba, ale gdyby młody ztał po kostki w wodzie byłoby lepsze
10. usunąłbym butelkę, i stoliki po prawej stronie, byłoby "czysciej"...no i ciut za duze ziarno chyba...paląca Panna Młoda mi nie przeszkadza sam palę więc co mi tam drobny szczegół jeszcze...podajac ogień to męzczyzna pochyla sie w stronę kobiety a nie odwrotnie więc młoda powinna wygodnie opierac się o oparcie...ale to ja bym tak zrobił Ty zrobiłes inaczej i git
11. zero dynamiki, rozumiem, ze zastygli w pozie, ale mogli sie ruszać a Ty mogłeś świecic na drugą lamelkę więc odrobina rozmycia za młodymi dodałaby wrazenie ruchu...a tak jest statycznie.

to tyle moich uwag, ale ja na slubniakach to się raczej nie znam bo nie robię więc jakoś specjalnie nie ma się czym przejmować

pozdrawiam i do usług