Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
Chodzi o to, że kolega postanowił jakoś zareklamowac swój blog.
To co niby miało być testem, jest tylko luźna refleksją nt. sprzetu, który posiada. Poza ogólnikowymi informacjami technicznymi, ktore mozna znaleźć w opisach tych obiektywów, w co drugim sklepie internetowym, nie ma tu nic.
Ani porownania ostrości z obu szkieł, ani porównania bokeh, ani celności AF. O podstawowych błędach typu "jedna działka" nie ma co pisac, bo koledzy już wytknęli.

Wybacz KarolJ te gorzkie słowa, ale czytanie tego tematu uznaję za kompletna strate czasu.
Chciałem się podzielić po prostu swoją recenzją/testem - nazywaj to jak chcesz - 50tek, którą wrzuciłem na blog.

Nie zarabiam na Was w żaden sposób - na reklamach nie bo ich na stronie nie mam, klientów w ten sposób też nie pozyskam, mam jedynie nabity niepotrzebnie tylko transfer na serverze co uznaję raczej jako minus. No ale taka już jest przecież polska mentalność, co już było nie raz wałkowane na tym forum...

Cytat Zamieszczone przez Bartek_902 Zobacz posta
Ja na miejscu autora prosił bym o usuniecie bo nie chciało by mi się czytać już tego pastwienia które zaraz wejdzie na 4 stronę
Dlaczego? W wolnych chwilach, kiedy to czytam niektóre posty poprawiają mi nawet humor!