skoro niewiesz czy to dobry zestaw to skąd wiesz ze to była okazja ;>? moim zdaniem bezsensowna chęć pochwalenia się tym że dostałeś coś fajnego w fajnej cenie ale w sumie to i tak niewiesz po co i dlaczego a w domu żona pewnie nie może sie o tym dowiedzieć.
Zamieszczone przez Shingo
co nie zmienia faktu że jesteś jak to mówił pewien artysta polskiej sceny muzycznej "lepiej ubrany niż utalentowany" , trzymaj ciepło swoją okazję bo umiejętnosci i wiedzy okazyjnie nie kupisz
Zamieszczone przez marekapn
Odpowiedziałeś sobie sam na pytanie, skoro nie wiem czy to dobry zestaw to wiem że to była okazja bo kosztowało mnie to 5tys. i w dodatku na raty, mógłbym to sprzedac i niezle zarobić ale nie chcę. Lubię robić zdjęcia, od zawsze lubiłem, robię zdjęcia nie zawodowo ale robię dla siebie, i wiem do czego służy aparat i wiem jak wykorzystać jego mozliwości,
Nie przejmuj się.
Z biegiem czasu odkryjesz/dojrzejesz do korzystania z bardzo przydatnej funkcji - "Ignore List" ;-)
Szkoda tylko że jeszcze w cytatach człowiek to musi znosić.
Pozdrówka!
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz; Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie" 50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150 tylko... czy to jest ważne???"Galeria - zapraszam."