"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."
nie wiem jak teraz, ale pół roku temu raty 0 % dotyczyły tylko w przypadku spłaty całej kwoty kredytu w ciągu 6-ciu miesięcy. Polecam, brałem w ten sposób od nich tamrona 17-50
Ja niecały miesiąc temu w FotoJokerze kupiłem 50D - wcześniej miałem 350D. Body jak body, może być, w sumie musi, a w zasadzie to ergonomia jest o wiele, wiele lepsza, pomijam fakt matrycy, czy AF, bo to techniczne wymysły, które tylko ulepszają body.
A i tak wiadomo, że to szkiełka, światło, stoicki spokój w dłoniach czynią cuda.
A teraz słówko o FotoJokerze- generalnie polityka firmy brzmi: nie ma zwrotów, nie ma wymian, nie ma niczego. Tak więc dobrym pomysłem jest kupić przez ich sklep on-line z możliwością dostawy do danego salonu - koszt takiego zabiegu to ok 30zl za transport. Jednak dzięki temu politykę sklepu w ramach zwrotów można o kant tyłka rozbić.
Niestety ja tak nie zrobiłem z Sigma 10-20 - jednak udało się dogadać z zarządcą salonów na dolny śląsk i w efekcie sigme wymieniłem na C 50 f1.4 + dopłata do 580ex II.
pozdro.,
m.