Cytat Zamieszczone przez RNz Zobacz posta
Chyba nie przypuszczasz, że FJ otwiera pudełka i specjalnie psuje obiektyw? Albo, że bierze specjalnie uszkodzony sprzęt, bo taniej

Wiesz ile ludzi miało to wcześniej w swoich łapkach? Prawdopodobnie to pierwsza wystawowa sztuka i od premiery 50D przeszła już niejedną macankę i zabawę.

Rozumiem, że masz złe wspomnienia, ale jak dla mnie takie insynuacje, to nadużycie. Trafiłeś na wadliwy egzemplarz 50-tki i tyle. Mogło się to zdarzyć w tysiącu innych sklepów, tysiącom innych klientów. Trafiło akurat na ciebie. Przypadek. Koniec. Kropka.

Jak mam być szczegółowy to odpowiem w ten sposób, że nie wiem ile ludzi miało to body w swoich łapkach, ale domyślam się że bardzo dużo ludzi. Dlatego poprosiłem miłą Panią, żeby mi dała inny egzemplarz i po problemie. Więc nic nie insynuuje odnośnie body.
Odnośnie obiektywu to również zdaje sobie sprawę z tego, że po prostu miałem pecha i już to wcześniej pisałem. Myślałem, że te obiektywy mają taką tendencje z tym błędem 001. Jednak po kilku odpowiedziach szanownych forumowiczów potwierdziło się tylko, że to pech.

Ja pewnie i tak za 2 tygodnie kupię sprzęt w FJ, ponieważ mieszkam w Legnicy a obecnie nie ma tutaj zbyt dużego wyboru jeżeli chodzi o sklepy ze sprzętem foto. Jest tylko FJ, Media Markt, Media Expert i Avans. No i w Lubinie Saturn. Jednak z tych wszystkich opcji - FJ wydaje mi się najbardziej renomowanym sklepem.