Pokaż wyniki od 1 do 10 z 286

Wątek: szumy czy ..... czyli o najnowszych cropach

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iAdam Zobacz posta
    W 100% zgadzam się z autorem. Cropa nie "kocha się z wyboru", cropa kocha się z "ekonomicznej konieczności".
    Jeśli ktoś nie zajmuje się fotografią zawodowo, lub nie zarabia 5000 zł/m-c, to trudno aby inwestował hobbystycznie w body za min 8k (5D)
    Kupi cropa i racjonalizując podjętą decyzję zakupu będzie na siłę doszukiwał się jego zalet, po cichu tęsknie patrząc na większe matryce..
    Czytałem wypowiedź zawodowca, fotoreporter, był między innymi w Afganistanie, wychwala swojego Olympusa E-3, jakby nie patrzeć cropa i to dużego. Odpowiada mu wielkość aparatu i obiektywów. Czasami ciężar ma duże znaczenie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez antipasti Zobacz posta
    Czytałem wypowiedź zawodowca, fotoreporter, był między innymi w Afganistanie, wychwala swojego Olympusa E-3, jakby nie patrzeć cropa i to dużego. Odpowiada mu wielkość aparatu i obiektywów. Czasami ciężar ma duże znaczenie.
    A najlepsze jest to, że wielkość/ciężar E-3 i porządnych obiektywów do niego jest podobny do 5DII i szkieł EF. Olek ma małe i lekkie puszki i obiektywy, ale głównie ze średniej i niższej półki.

A tu wywiad z fotoreporterem wojennym, który również był w Afganistanie, tyle tylko, że właśnie z Canonem 5DII:

http://www.youtube.com/watch?v=qbgsAsQtEsg
    nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu

Uprawnienia umieszczania postów