Po prostu zabezpieczam sie, aby nie miec potem postow w stylu: miales zrobic strone, ja sie zglosilem i co!
To jest projekt. Czy nie robiles nigdy projektu? Ma on fazy. To jest faza planowania i zbierania danychJesli masz odwage i chęci to zapraszam. Z tego przeciez zawsze mozna sie wycofac jesli założenia wstepne Ci nie odpowiadaja. Jesli po rozmowie ze mna stwierdzisz, ze masz to w dupie. Nikogo do jasnej anielki nie zmuszam...
Ależ sie takiej reakcji nie spodziewalem...
Mam wrazenie, ze treaktujecie pomyslodawce, juz z mety, jako cwaniaczka. Kurcze - dlaczego? Mlodzi ludzie, a maja nawyki jak w PRL: - "Nic za darmo"! "Kto ci placi!?" "Kogo znasz!?" "Kim jest twoj wujek!?" "A moze on jest z KGB.."
Noż kurde balans..Niemiło mnie zaskakujecie. Nie mówie, ze liczyłem, na hołdy i kolejke na PW, ale te komentarze mnie mocno dziwią. To ma byc wspolna zabawa w coś fajnego. Ale zabawa na poziomie profesjonalnym... byc może w sztuke przez duże 'S'.
Ja po prostu nie mam az takich umiejętności graficznych i html - bo bym sie nie prosił. A wiem skąd inąd, że masa ludzi robi świetne fotki (nawet tutaj) i nie mają ich gdzie pokazać. obok nich sa zakochani w komputerze maniacy i chce ich "wykorzystać" w moim zdaniem słusznej sprawie.
Dobra kończe - już się nie będę tłumaczył bo mi wstyd po prostu, że mnie zmuszacie. Jesli sa chętni, którzy mają troche odwagi i niezależnosci od zachować z PRL to zapraszam. Kończe.