Jac - popieram. Ja np. mam wiedzę i czas, ale najzwyczajniej w świecie mi się nie chce ;-) a poważniej mówiąc, nie spełniam warunku "o dwóch miesiącach". Ale jeśli ktoś ma ochotę - to czemu nie?
Jac - popieram. Ja np. mam wiedzę i czas, ale najzwyczajniej w świecie mi się nie chce ;-) a poważniej mówiąc, nie spełniam warunku "o dwóch miesiącach". Ale jeśli ktoś ma ochotę - to czemu nie?
Zamieszczone przez muflon
i wlasnie ten warunek wydaje sie byc najtrudniejszy do spelnienia, szczegolnie w razie niepowodzen...![]()
icek:
zmien podejscie i rozpisz projekt; widac sa chetni i prace mozna podzielic.
W ten sposob osiagniesz cel.
Podobnie sa realizowane projekty open source itp. jakby kolesie zadali ludzi 8h na dobe w przeciagu dluzszego czasu to soft jak linux bylby w fazie jak sprzed 10 lat.
Canon 350D | Sigma 15-30 3.5-4.5 EX Asp IF | Sigma 75-300 4-5.6 DL Super Macro | Tamron SP AF 28-75 XR Di
Fotografie: obiektywni.pl gorski.cba.pl
yasin: tani jestes ... pomysl dlaczegoZamieszczone przez yasin
Canon 350D | Sigma 15-30 3.5-4.5 EX Asp IF | Sigma 75-300 4-5.6 DL Super Macro | Tamron SP AF 28-75 XR Di
AGO, Andee - dzieki za porady. Skontaktowalo sie ze mna pare osob. Juz wiem, ze pomysl z HTML to niewypal i bedzie to wlasnie jak zalecanie PHP plus baza.
W sumie mam wrazenie, ze strona ruszy 1 stycznia. Nadal prowadze rozmowy z paroma osobami, ktorym niniejszym dziekuje za profrsjonalne podejscie i czas, ktory juz poswiecili!
Za darmo.
Licze , ze jak To ruszy to zainteresujecie sie calością.
Gdybyscie mieli jakies dodatkowe sugestie to z gory dzieki za pomoc.
Nie ma za co.
Jak bedziesz mial wiecej danych to sie odezwij.